Επιλογή Σελίδας

Την ήττα με 1-0 στην Αγριά Βόλου από τον τοπικό Θησέα γνώρισε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της Πιερίας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στην αρχή του αγώνα όμως πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση, εκτός των ποδοσφαιριστών ήταν και ο δυνατός άνεμος που δυσχέραινε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε με κεφαλιά του Αλεξίου στο 74′ μετά από εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων.

Ο Εθνικός θα μπορούσε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας αλλά στάθηκε άτυχος στο 88′ όταν η κεφαλιά του Ναζλίδη βρήκε στη συμβολή των δοκών των γηπεδούχων.

Το “φιλμ” του αγώνα (πηγή: Magnesianews)
8′ Σουτ του Φωκαΐδη, η μπάλα έφυγε άουτ.
33′ Σουτ του Βαρουξάκη, η μπάλα πέρασε άουτ.
56′ Εκτέλεση φάουλ του Κοτσιαρίδη από μακριά, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κουτσιρίμπα.
69′ ο Βαρουξάκης έκανε το σουτ αλλά ο Σταυρίδης απέκρουσε.

74′ ΓΚΟΛ! 1-0: Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Αλεξίου έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Εθνικού.
88′ Ο Ναζλίδης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά σταμάτησε στη συμβολή των δοκών του Κουτσιρίμπα και εν συνεχεία κατέληξε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αντωνίου με βοηθούς τους Μπουρονίκο και Δεδικούση (ΕΠΣ Λάρισας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Θησέας Αγριάς (Κώστας Σταματίου):
Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Κουκουτής, Σπαθής, Γκαγκάς, Αλεξίου, Χατζησταμάτης (59′ Φουρκιώτης), Τσιανάκας, Κοντζαθανάσης, Καρατσόλης (71′ Δημουλάς), Βαρουξάκης (86′ Κατσιγιάννης).

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Απόστολος Στύλος): Σταυρίδης, Κόλα, Γιατζιτζόγλου, Χατζηδίμπας, Μυστρίδης (88′ Λαμπίρης), Ιντζόγλου (80′ Καλαϊτζίδης), Μπατζώνης (68′ Αλσέλα), Φωκαΐδης, Κατσαμάγκας, Κοτζιαρίδης, Σεχολάρι (88′ Ναζλίδης)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This