Επιλογή Σελίδας

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πανηγύρισε ο Αιγινιακός που κέρδισε με 4-1 τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου στο “Γιάννης Παραλυκίδης”, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Κομβική για την έκβαση του αγώνα ήταν η αποβολή στο 31′ του τερματοφύλακα του Γεωργάκη Ολύμπου, Ασ. Μπαλαούρα που ανέκοψε με το χέρι προσπάθεια των γηπεδούχων έξω από τη μεγάλη του περιοχή. Η ομάδα του Λόφου δεν είχε στη διάθεσή της δεύτερο τερματοφύλακα κι έτσι τα γάντια φόρεσε ο Ζάχος.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου ήταν αυτός που προηγήθηκε 0-1 στο 43′ με γκολ του Μπακούρα.

Οι Αιγινιώτες κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν πριν ολοκληρωθεί το α’ μέρος με τον Καπετάνο να κάνει το 1-1 στο 45’+2′ με πλασέ από δεξιά στην απέναντι γωνία του τέρματος των φιλοξενούμενων.

Σχεδόν με το ξεκίνημα του β’ μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Λαναρά να κάνει το 2-1 με πλασέ από το ύψος του πέναλτι.

Το 3-1 έγινε στο 61′ με το δεύτερο γκολ του Καπετάνο, με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε μετά από κόρνερ και κεφαλιά του Δαραή στο 76′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Αδαμόπουλο και Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός: Μοσχίδης, Μιχαηλίδης (66′ Τασιώνας), Κακατάτσιος (77′ Χαιρεκάκης), Παπαδόπουλος, Τσέρολας, Ορφανίδης, Δαραής, Λαναράς (77′ Βουλτσίδης), Καπετάνος, Φιρινίδης (66′ Μουρρίζι), Κιρκιλιανίδης (33′ Παντερμαλής).

Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Μπαλαούρας Ασ., Κουμαντζιάς Π. (70′ Νούλας), Σάββας (59′ Μπαλαούρας Δ.), Μαλαούρας Ελ., Κουμαντζιάς Β., Ίτσιος, Μπακούρας, Μπαλαούρας Απ., Ζάχος, Ναλμπαντίδης (52′ Καρτσαμπάς), Πανωλής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This