Επιλογή Σελίδας

Το “δύο στα δύο” έκανε στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ο Δίας Δίου, επικρατώντας με 4-1 του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, για τη 2η αγωνιστική.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναγιώτη Σαρπότα άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3′ με δυνατό σουτ του Κυπαρίσση έξω από την περιοχή.

Η ομάδα του Αχιλλέα “απάντησε” στο 9′ με τον Κατσαμάγκα να κάνει το 1-1 με κοντινή κεφαλιά.

Στο 17′ μετά από κόντρα σε σουτ του Μανίκα η μπάλα έφτασε στον Κυπαρίσση που έκανε το σουτ, ο Αμβροσιάδης απέκρουσε, ο Κυπαρίσσης πήρε το ριμπάουντ αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 31′ ο αειθαλής Ηλίας Μανίκας εκμεταλλεύτηκε τροφοδότηση του Λαζαρίδη και πλάσαρε τον Αμβροσιάδη, κάνοντας το 2-1, αποτέλεσμα με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ μέρος.

Στο 42′ ο Γιαζιτζόγλου εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Παπανικολάου.

Το 3-1 έγινε στο 63′ με ατομική ενέργεια και άψογο πλασέ του Μανίκα.

Στο 80′ Πεΐδης, Καραμήτρος και Κυπαρίσσης συνδυάστηκαν όμορφα με τον τελευταίο να πλασάρει τον Αμβροσιάδη και να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Κουκιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δίας Δίου (Παναγιώτης Σαρπότας): Παπανικολάου, Λαζαρίδης, Ευαγγελόπουλος (85′ Αμανατίδης) Νίκου, Κατσάρας (80′ Ζαβαντίας), Πεΐδης, Καραμήτρος Ν. (80′ Τσαούσης) , Καραθάνος Χ., Κυπαρίσσης (85′ Σπυριδόπουλος), Παγωνίδης, Μανίκας (65′ Συρανίδης).

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Θάνος Γεωργιάδης): Αμβροσιάδης, Παπαγιαννόπουλος (66′ Γκούτζας), Λαράκου, Καραγκούνης, Σιαμάγκας, Υφαντής, Κατσαμάγκας, Γιαζιτζόγλου, Γκουνέλας, Γαβρίδης, Ζιάκας (75’ Κόλτσης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This