Επιλογή Σελίδας

Τρίκαλα και Πιερικός αναμετρήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη στο Στάδιο των Τρικάλων το απόγευμα του Σαββάτου με τους Θεσσαλούς να επικρατούν 1-0.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Ζούρκος στο 81′ με αυτογκόλ όταν μετά από σέντρα των Τρικαλινών από δεξιά, ο Μαυρίδης προσπάθησε να διώξει αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω στο συμπαίκτη του και εν συνεχεία στα δίχτυα της ομάδας της Κατερίνης.

Στα αξιοσημείωτα, η πρώτη συμμετοχή του Θανάση Παντελιάδη με τη φανέλα του Πιερικού, στη επιστροφή του στους Κατερινιώτες. Ο έμπειρος άσος φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Τρίκαλα (Τίμος Καβακάς):
Σεντουριόν (46′ Αγριμάκης), Χειρίτραντας (82′ Κουλούρης), Παρέδες (46′ Ντιαλόσι), Μπενίτεζ (63′ Κεχαγιάς), Φουτσίνι (58′ Νιάρος), Μπαξεβάνος (58′ Σανδραβέλης), Ρεκίν (46′ Αουντίνο) Ελευθεριάδης (46′ Ριζογιάννης) Μπαράτα (58′ Ιωαννίδης), Πέλκας (77′ Μυλόπουλος), Κουσκουνάς (58′ Νίζιτς).

Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Γαλάνης, Ζούρκος, Χαρτσιάς, Γιαλαμίδης, Παντελιάδης, Σούνταρ, Ίτσιος, Καρβούνης, Καρανάτσιος, Μηλιώτης, Χαντζάρας.

Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Μαυρίδης, Ζαφειράκης, Κριμιτζάς, Μουρατίδης, Παπουτζίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This