Επιλογή Σελίδας

Με παλικαρίσιο γκολ του Κυβελίδη στο 74΄ η Παναχαϊκή νίκησε με 1-0 το Αιγάλεω για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και πήρε την πρόκριση απέναντι σε ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Το παιχνίδι είχε επεισοδιακό χαρακτήρα καθώς ειχε 15λεπτη διακοπή με τον ρεφερι Δραγάτη να διακόπτει προσωρινά το ματς λόγω έντασης στο 75, αμέσως μετά το γκολ όμως το ματς συνεχίστηκε και η Πατρινή ομάδα προκρίθηκε στους «32» του Κυπέλλου.

ΦΑΣΕΙΣ

6΄: Πρώτη καλή στιγμή για το Αιγάλεω με τον Μαγκάκη να βρίσκει χώρο και να κάνει το σουτ αλλά η μπάλα πήγε άουτ

11΄: Μεγάλη ευκαιρία για το Αιγάλεω όταν μετά απο σέντρα η μπάλα πήγε στο αφύλακτο Παπανικόλα αλλά ο Αθανασόπουλος έκανε εκπληκτική επέμβαση και έδιωξε.

12΄: Η Παναχαϊκη «απαντά» στις ευκαιρίες. Εκτέλεση φάουλ από τον Χαντί αλλά η μπάλα πήγε άουτ

22΄: Η Πατρινή ομάδα έχει ισορροπήσει το ρυθμό και βγαίνει μπροστά με στόχο το γκολ.

27΄ Νέα καλή στιγμή για το Αιγάλεω όταν μετά από κόρνερ, οι κοκκινομαυροί έδιωξαν, η μπάλα πήγε στον Αναστάσιου που έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πήγε άουτ.

45΄: Καλή στιγμή για την κοκκινομαυρή ομάδα όταν μετά από κόρνερ, η μπάλα πήγαινε στον Κυβελίδη αλλά τη τελευταία στιγμή μπλόκαρε ο Σικαλιάς.

46΄: Χωρίς αλλαγές οι δυο ομάδες στη έναρξη του β΄ ημιχρόνου.

55΄: Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις έχει περάσει το πρώτο 10λεπτο του β΄ ημιχρόνου με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να πλησιάσουν εύκολα τη αντίπαλη περιοχή.

64΄: Ευκαιρία για το Αιγάλεω όταν μετά απο κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Βλάχο ο οποίος έκανε τη προβολή από κοντά αλλά ο Αθανασόπουλος έπεσε σωστά και μπλόκαρε.

74: ΓΚΟΛ: Η Παναχαϊκη ανοίγει το σκορ με υπεροχή κεφαλιά του Κυβελίδη.

75΄ ΔΙΑΚΟΠΗ: Μετά το γκολ έγινε αναμπουμπούλα ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων χωρίς όμως να υπάρξει συνέχεια. Παντως οι τρεις διαιτητές της αναμέτρησης έχουν διακόψει προσωρινά τον αγώνα και πήγαν στα αποδυτήρια.

90: Το παιχνίδι ξεκίνησε και πάλι με τον διαιτητή να δείχνει 16 λεπτά καθυστερήσεις εξαιτίας της διακοπής.

104΄: Ο Αθανασόπουλος καθαρίζει μια ακόμα φάση όταν μετά απο σέντρα βγήκε προ του Παναγιώτου και μάζεψε τη μπάλα.

Παναχαϊκή (Καλάιτζιτς): Αθανασόπουλος, Πολίτης, Στασινόπουλος Σμίλτος, Σεληνιωτάκης, Τεγούσης, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης (102΄ Αλεξόπουλος), Κυβελίδης, Χαντί (106΄Παπχρονόπουλος), Καρακλαιτς.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Μαγκάκης, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Χοτζάλι (108΄ Παναγιώτου), Σαμπανίδης, Βουκελάτος (60΄ Σκεντεράι), Τριμμάτης.

Πηγή: Sport FM Πάτρας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This