Επιλογή Σελίδας

Αναγέννηση Κολινδρού και Δίας Δίου συγκρούστηκαν στο “Ηλίας Δούλιας” του Κολινδρού στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, σε ένα παιχνίδι που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με 0-2.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πιο δυνατά και να κατορθώνουν να προηγηθούν 0-1 με τον Νίκου στο 22′.

Ο Δίας μπήκε έφτασε στο 0-2 με γκολ του Κυπαρίσση στο 49′, όμως από το σημείο εκείνο οι Κολινδρινοί ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή της και έχασαν πολλές ευκαιρίες να σκοράρουν και να διεκδικήσουν κάτι από την αναμέτρηση, με το 0-2 όμως να μην αλλάζει έως το φινάλε.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα
4′ Σουτ του Κυπαρίσση, μπλόκαρε ο Τόλιος.
21′ Δυνατό σουτ του Παγωνίδη, ο Τόλιος παραχώρησε κόρνερ.
21′ ΓΚΟΛ! 0-1: Μετά από σέντρα του Καραθάνου, ο Νίκου με προβολή από το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-1 για τον Δία.
30′ Συνδυασμός των φιλοξενούμενων με σέντρα του Καραθάνου από δεξιά και κεφαλιά του Κυπαρίσση, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.
47′ Διαγώνιο σουτ του Πρασσά, η μπάλα έφυγε άουτ.
49′ ΓΚΟΛ! 0-2: Ο Κυπαρίσσης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Τόλιο “γράφοντας” το 0-2.
51′ Κοντινό πλασέ του Καμπερίδη, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
70′ Κεφαλιά του Μαντζουράκη από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπανικολάου.
75′ Διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους όμως ο Παπανικολάου απέκρουσε και τις δύο προσπάθειες των παικτών της Αναγέννησης.
85′ Γυριστό σουτ του Μαντζουράκη, ο Παπανικολάου μπλόκαρε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βρούζος με βοηθούς τους Μηνούδη και Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Τόλιος, Τσολακίδης (62′ Θεοδώρου), Παυλίδης, Δημάσης, Μπουράνης, Μαργαρίτης (55′ Μπάτσιος), Πρασσάς, Κοσμίδης (46′ Λάδας) Μαντζουράκης, Πατατούκας (46′ Καμπερίδης Β.), Καμπερίδης Χ..

Δίας Δίου (Παναγιώτης Σαρπότας): Παπανικολάου, Λαζαρίδης, Ευαγγελόπουλος, Νίκου, Κατσάρας (82′ Καλουσίδης), Καραθάνος Χ. (90′ Καραμήτρος Δ.), Παγωνίδης, Πεΐδης, Καραμήτρος Ν. (82′ Αλεξανδρίδης), Κυπαρίσσης (60′ Ζαβαντίας), Συρανίδης (46′ Μανίκας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This