Επιλογή Σελίδας

Ο ΑΟ Υπάτου νίκησε εκτός έδρας τον Εθνικό Σοχού με 1-0 και έγραψε ιστορία καθώς προκρίθηκε για πρώτη φορά στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας!

Η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου κατάφερε με δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη να προκριθεί και να… γράψει ιστορία για τον σύλλογο της Βοιωτίας, αποδεικνύοντας ότι της… πάει η Μακεδονία! Μετά τη νίκη-πρόκριση στην έδρα του Μακεδονικού, σειρά είχε το μεγάλο «διπλό» στην έδρα του Εθνικού Σοχού, το οποίο «υπέγραψε» ο Λίμα!

Στο αγωνιστικό μέρος, οι δύο ομάδες είχαν μοιρασμένες σημαντικές ευκαιρίες, όμως οι προσπάθειες των επιτιθέμενων δεν είχαν ευτυχή κατάληξη με εξαίρεση τη φάση του 29′ όταν ο Ατματσίδης σέντραρε ο Καραβελίδης απέκρουσε ασθενώς και ο Λίμα από κοντά σημείωσε το γκολ που έδωσε το εισιτήριο της πρόκρισης στον ΑΟ Υπάτου!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε ένα ισορροπημένο ματς, το οποίο χαρακτηρίστηκε από τις δυνατές μονομαχίες και με μοιρασμένες φάσεις εκατέρωθεν, επικράτησε η ομάδα που σκόραρε. Στην προκειμένη περίπτωση ο ΑΟ Υπάτου με τον Λίμα στο 29′ κατάφερε να φύγει με τη νίκη-πρόκριση από την έδρα του αντιπάλου!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ΑΟ Υπάτου γίνεται η 8η ομάδα από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που παίρνει την πρόκριση στην 4η φάση, καθώς το εισιτήριο για να συνεχίσουν στον θεσμό πήραν και οι κάτωθι ομάδες: Προοδευτική, Άγιος Νικόλαος, Ηλιούπολη, Παναχαϊκή, ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, ΦΣ Κοζάνη, ΑΕ Λευκίμμης.

Κίτρινες: Ροκάι, Σπηλιώτης, Βέρτζος

Εθνικός Σοχού: Καραβελίδης, Δημητρακούδης, Αναγνώστης, Αντωνιάδης, Βασιλόπουλος, Νικολίτσας, Μπατσάρας, Καραπατάκης, Ταχματζίδης, Στεφανίδης, Στασινόπουλος.

ΑΟ Υπάτου: Καρακίτσος, Αργυρίου, Βέρτζος, Ροκάι, Σταγάκης, Παπαδόπουλος, Ταυταρίδης (85′ Ζέλεφ), Πέντα (25′ λ.τ Ποτούριδης), Σπηλιώτης, Ατματσίδης, Λίμα (75′ Νικλητσιώτης).

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This