Επιλογή Σελίδας

Αν και προηγήθηκε απέναντι στον Αχέροντα Καναλακίου, ο Ολυμπιακός Βόλου όχι μόνο ισοφαρίστηκε, αλλά τελικά αποκλείστηκε με 2-1 από την ομάδα της Γ’ Εθνικής και δεν συνεχίζει στην επόμενη φάση του κυπέλλου, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στην παράταση…

Γκολ είχε το πρώτο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο το ίδιο είχε και για τον Αχέροντα, που έδειξε ότι δεν τον φοβίζει η διαφορά κατηγορίας με τους «ερυθρόλευκους»… Στο 21’ ο Τσούτσης με σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου. Από την άλλη, στο 27’ μετά από εκτέλεση του Ιβραΐζογλου για τους γηπεδούχους, ο Φράγκος προσπάθησε να νικήσει τον Ξενοδόχοφ, με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου να παρεμβαίνει καθοριστικά και να καταφέρνει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Στο 30΄λεπτό ήρθε το 0-1 για τον Ολυμπιακό Βόλου με τον Κόλα να βγάζει τη σέντρα από αριστερά και τον Στάμου να παρεμβαίνει στην πορεία της μπάλας για να τη στείλει στα δίχτυα του Βλάχου!

Στο 34’ ο Ιβραΐζογλου εκτέλεσε το κόρνερ για να πιάσει το σουτ ο Φράγκος, με τον Ξενοδόχοφ να επεμβαίνει και πάλι, ενώ το ίδιο έκανε στη συνέχεια και στην κεφαλιά του Φράγκου. Ο Ολυμπιακός Βόλου απάντησε στις χαμένες ευκαιρίες, με σέντρα του Κουντουριώτη από τα δεξιά, για να κάνει το σουτ ο Χάσεκ εντός περιοχής, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Ωστόσο ο Αχέρων συνέχισε ν’ απειλεί και στο 43’ ο Τσούτσης πάσαρε στον Κωνσταντίνου, που με τη σειρά του έκανε από τα δεξιά τη σέντρα-σουτ και ο Σκοπελίτης αναγκάστηκε να διώξει πάνω στη γραμμή της εστίας του Ολυμπιακού Βόλου. Στο 44’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, μετά από σέντρα του Σδράβου ο Ντατίδης σούταρε και ο Ξενοδόχοφ έδιωξε σε κόρνερ. Ωστόσο η ζημιά για τον Ολυμπιακό Βόλου έγινε στο 45’, με τον Σδράβο να κάνει τη σέντρα από τα δεξιά, και ο Μαρκοπουλιώτης στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Για πέναλτι διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι σε τράβηγμα πάνω στον Παπανίκου στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης, ωστόσο ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί η φάση, με τις φάσεις να λείπουν από εκεί και πέρα.

Στο 55’ μία εκτέλεση φάουλ του Κόλα για τον Ολυμπιακό Βόλου δεν απέφερε κάτι, ενώ στο 61’ ο Κουντουριώτης έκανε το σουτ από δεξιά, αλλά ο Βλάχος έδιωξε σε κόρνερ. Από εκεί και πέρα, λίγο έλειψε να γίνει η ζημιά σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου στο 82’, όταν ο Παπανίκου βρέθηκε απέναντι στον Ξενοδόχοφ και σούταρε για να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου, δηλώνοντας παρών για μία ακόμη φορά.

Μοιραία το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους της κανονικής διάρκειας του αγώνα, με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση.

Στο πρώτο μέρος του έξτρα χρόνου, η ζημιά έγινε και μάλιστα νωρίς για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Παπανίκου να εκτελεί το φάουλ σχεδόν αριστερά της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα των «ερυθρόλευκων»…

Στο 97’ μάλιστα ο Σδράβος έκανε το σουτ από τα δεξιά για να αποκρούσει ο Ξενοδόχοφ, ενώ στη συνέχεια ο Ολυμπιακός Βόλου φάνηκε αρκετά επηρεασμένος από το γκολ του Αχέροντα και δεν φαινόταν να μπορεί να βγάλει φάση που θα οδηγούσε στην ισοφάριση.

Στο 108’ πάντως ο Βερνάρδος βρέθηκε απέναντι στον Βλάχο, όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει, με την μπάλα να καταλήγει σε κόρνερ, ενώ μετά την εκτέλεσή του ο Οκάν έκανε το σουτ, για να τη στείλει άουτ. Ο Βλάχος είπε «όχι» και στο (κακό) πλασέ του Κουντουριώτη ένα λεπτό αργότερα, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε στη συνέχεια με δέκα παίκτες, όταν ο Οκάν αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 118’, επειδή έφυγε νωρίτερα από το τείχος που βρισκόταν σε εκτέλεση φάουλ των γηπεδούχων.

Στη συνέχεια ο Βέρντης εκτέλεσε το φάουλ για να στείλει την μπάλα στο δοκάρι… Τελικά, δεν άλλαξε κάτι και έτσι ο Ολυμπιακός Βόλου υπέστη μία οδυνηρή-ήττα αποκλεισμό από τον Αχέροντα της Γ’ Εθνικής.

Αχέρων Καναλακίου (Τζιάρρας): Βλάχος, Φράγκος, Αϊϊβραΐζογλου (64’ Κωσταμένας), Καπίας (91’ λ.τ. Σακκάς, 119’ Βέρντης), Ντατίδης, Ροβίνας (72’ Γεωργίου), Κωνσταντίνου, Παπανίκου, Τσούτσης (72’ Θεοδωράκης), Κυριάκης (89’ Νικολάου), Σδράβος.

Ολυμπιακός Βόλου (Βαζάκας): Ξενοδόχοφ, Μαρκοπουλιώτης, Γραικός (84’ Κόκας), Σκοπελίτης (119’ Φιλίποβιτς), Κόλα (107’ Χατζής), Κουντουριώτης, Ντουάρτε (84’ Οκάν), Στάμου, Χατζηπιρπιρίδης (46’ Βερνάρδος), Χάσεκ (70’ Μπάτροβιτς), Σιαφά.

Πηγή: Μαγνησία News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This