Επιλογή Σελίδας

Με γκολ του Σουλιώτη στο 83ο λεπτό ο Αλμωπός Αριδαίας πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης επικρατώντας 2-1 εκτός έδρας του Θεσπρωτού.

Δείχνοντας απίστευτο πάθος και πραγματοποιώντας μια μεγάλη ανατροπή ο Αλμωπός Αριδαίας επικράτησε 2-1 του Θεσπρωτού εκτός έδρας και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Θεσπρωτός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, με το Ραμίρεζ να επιχειρεί το σουτ μέσα απο την περιοχή και να βρίσκει το στόχο για το 1-0.

Ο Αλμωπός ωστόσο δεν τα παράτησε και με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου έφερε το ματς στα ίσια καθώς ο Ρόβας ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ και το βρήκαν επτά λεπτά πριν την συμπλήρωση του αγώνα και συγκεκριμένα το 83ο λεπτό όταν μετά από άστοχη έξοδος του Κινάλη ο Σουλιώτης με γυριστό σουτ έκανε το 1-2 που έμεινε ως το φινάλε με τον Αλμωπό να πανηγυρίζει μια μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κίναλης, Γ. Γώγος (74΄Ρομέρο), Κολτσίδας, Κωνσταντίνου, Πουφλής (57΄Σουμάο), Σαραντίδης, Ντε Αλέσιο, Γκανσιέρ, Πατσέκο (74΄Βασιλάκης), Ραμίρεζ, Βαλιέντε.

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Παϊτέρης, Πρίκας, Παρασκευάς (85′ Γιαλαμούδης), Σέχου, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου (90+1΄Ρίβας), Μπακούτσης (78΄Πέττας), Αδαμίδης, Τριανταφυλλάκης (90+1′ Καράμπελας), Ρόβας (78΄Ζαχάρος), Γιουκούδης.

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This