Επιλογή Σελίδας

Μετά από ένα «θρίλερ» η Προοδευτική πήρε την πρόκριση στην «ρώσικη ρουλέτα» με 4-2 (2-2 κ.α. και παρ.) κόντρα στον Εθνικό για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Εθνικός μπήκε καλύτερα στο ματς και προηγήθηκε 1-0 στο 24ο λεπτό του αγώνα με τον Λύγκο, για να χάσει ευκαιρία για το 2-0 με τον Ντάφλα αλλά ο Χαλκίδης απέκρουσε σώζοντας την Προοδευτική. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να απειλούν και στο 43ο λεπτό έχασαν μια ακόμα ευκαιρία για τον Σάμιο, πριν φτάσουν πολύ κοντά στο 2-0 όταν κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Στάμος αστόχησε.

Τελικά μετά τις ευκαιρίες που έχασε ο Εθνικός κατάφερε να σκοράρει με τον Σάμιο να κάνει στο 56ο λεπτό το 2-0. Στο 61ο λεπτό ο Στάμος βρέθηκε απέναντι στον Χαλκίδη, ο οποίος απέκρουσε με το πόδι και ο Βοσνακίδης έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Η Προοδευτική κόντρα στη ροή του αγώνα κατάφερε να μπει στο ματς όταν μείωσε στο 65΄με τον Μεγαρίτη για το 2-1. Έξι λεπτά αργότερα ο Στάμος σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι έριξαν στο καναβάτσο τους γηπεδούχους, με τον Νομικό στο 77ο λεπτό να χτυπάει και να κάνει το 2-2. Ο Ντάφλας θα μπορούσε να είχε δώσει τη νίκη-πρόκριση στην ομάδα του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου αλλά είδε για μια ακόμα φορά τον Χαλκίδη να τον σταματάει σε τετ α τετ. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση.

Στο 94΄η Προοδευτική έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 2-3 αλλά το σουτ του Τσιάβου πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Εθνικού, ενώ στο 110’ το σουτ του Αλεξίου δεν βρήκε στόχο για την Προοδευτική. Τελικά δεν άλλαξε κάτι και στην παράταση και ο αγώνας πήγε στα πέναλτι, όπου ο Χαλκίδης απέκρουσε δυο πέναλτι και έδωσε την πρόκριση στην Προοδευτική με 4-2.

Η διαδικασία των πέναλτι:

  • Βοσνακίδης – Απέκρουσε ο Μπαντίκος
  • Ντάφλας- 1-0
  • Δημακάκος 1-1
  • Διάγκος – Απέκρουσε ο Χαλκίδης
  • Κυριαζής – 1-2
  • Λύγκος – 2-2
  • Τσιάβος – 2-3
  • Πανάκης – Απέκρουσε ο Χαλκίδης
  • Παλάτσιος – 2-4

Κίτρινες: Νικολόπουλος – Μπιταξής, Βοσνακίδης, Παρ. Νομικός, Τσιάβος
Κόκκινες: 95′ Καλύβας – 100′ Αρναούτης

Εθνικός ΟΦΠΦ (Καλύβας): Μπαντίκος, Πάππος, Αποστόλου, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Ντάφλας (72′ Κώστας), Στάμος, Μπέλερης (117′ Δόδας), Λύγκος, Διάγκος, Σάμιος (63′ Μουκίδης (105′ Πανάκης).

Προοδευτική (Αρναούτης): Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος, Πατσατζόγλου (46′ Στειράκης), Βοσνακίδης, Μεγαρίτης (105′ Παν. Νομικός), Παρ. Νομικός, Μπιταξής, Κυριαζής, Μακρίδης (46′ Παλάτσιος), Μακρυγιάννης (46′ Τσιάβος).

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This