Επιλογή Σελίδας


Του Γιάννη-Μάριου Παπαδόπουλου

Οι Verstappen και Hamilton συγκρούστηκαν για δεύτερη φορά φέτος στη Monza, έχοντας ήδη μία επαφή στον πρώτο γύρο του Βρετανικού GP.

Ο Wurz αποκάλυψε τα σχέδιά του να μιλήσει στους δύο διεκδικητές του τίτλου, τονίζοντας πως «θα υπάρξει μια συζήτηση, αλλά πρέπει να διαχωρίσεις τον εαυτό σου από το να είσαι μέσα στο μονοθέσιο και να παίρνεις τέτοιες αποφάσεις. Είναι άνθρωποι. Ήταν θυμωμένοι και οι δύο λόγω των κακών pit-stop και του πώς εξελίχθηκε ο αγώνας, γνωρίζοντας πως θα είχαν μόνο μία ευκαιρία. Σε αυτή την περίπτωση ίσως σε έναν βαθμό και οι δύο να λύγισαν κάτω από αυτή την πίεση».

Ο Wurz αναμένει περισσότερες συγκρούσεις μεταξύ των δύο, καθώς η μάχη για τον τίτλο θα κορυφωθεί. «Νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό, για να είμαι ειλικρινής», σχολίασε, υπογραμμίζοντας πως «αμφότεροι πρέπει να βάλουν όρια. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Αν παρακολουθείτε πυγμαχία, ποδόσφαιρο, χάντμπολ, ό,τι κι αν υπάρχει, όταν δύο μεγάλοι συναντιούνται, συμβαίνουν αυτά τα πράγματα».

Ο Wurz πρόσθεσε: «Εκτός αγώνων, μιλάω και με τους δύο, και μιλούν μεταξύ τους, και έχουν μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλον, κάτι που είναι πραγματικά ωραίο να βλέπεις. Από την άλλη πλευρά, στην πίστα βρισκόμαστε για να παλέψουμε και να κερδίσουμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1. Πρέπει να αγωνιστούν, είναι μέρος του παιχνιδιού.

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This