Επιλογή Σελίδας

Του Γιώργου Καρανικόλα

Πολλές συγκινήσεις επιφύλαξε το ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Αιγινιακό και την 25η Μαρτίου Κατερίνης, που “μίλησε” τελευταία αφού στο τέλος γύρισε το ματς και πήρε την φιλική νίκη με 4-3.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Χούτας 2, Ρίζος και Παυλίδης.

Για τον Αιγινιακό σκόραραν οι Κιρκιλιάνιδης, Μιχαηλίδης και Καπετάνος.

Αξιζει να σημειώσουμε ότι οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές ελλείψεις.

Ο Αιγινιακός δεν ξέχασε τον Γιώργο Τασίδη

Μπορεί ο “γερολύκος” των ελληνικών γηπέδων, Γιώργος Τασίδης να μην αγωνίστηκε στο Αιγίνιο, αυτό όμως δεν εμπόδισε τους ανθρώπους του Αιγινιακού να θυμηθούν το πέρασμα του Γιώργου από την ομάδα της Βόρειας Πιερίας, κατά την αγωνιστική περίοδο 2012-13, όταν αυτή ανέβηκε στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Έτσι στον απόηχο του φιλικού αγώνα ο Γενικός Γραμματέας του Αιγινιακού Γιώργος Καρανικόλας παρέδωσε τη φανέλα του αειθαλούς παίκτη στον πρόεδρο της κατερινιώτικης ομάδας Λεωνίδα Μακρίδη. Ο Αιγινιώτης παράγοντας εξήρε τον παίκτη και άνθρωπο Τασίδη χαρακτηρίζοντας τον “κόσμημα” για το ποδόσφαιρο της Πιερίας.

IMG-fd02e894af3d1dc64cc18a458071ac0c-V

Αγιασμός την Τετάρτη

Την Τετάρτη το απόγευμα στις 4.30μ.μ. ο Αιγινιακός θα πραγματοποιήσει αγιασμό, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγινίου “Γιάννης Παραλυκίδης”.

Στο αγιασμό θα δώσουν το παρών τους η ακαδημία του συλλόγου, καθώς και η ανδρική ομάδα. Θα παρευρεθούν οι τοπικοί φορείς και άνθρωποι του αθλητισμού της περιοχής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This