Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 3-3 ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Δία Δίου και τον Αετό Καταλωνίων που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Δίου. 

Οι δύο ομάδες συνεχίζουν την προετοιμασία τους εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας στο οποίο θα τεθούν αντιμέτωπες. 

Το 1-0 έκανε στο 17′ ο Λαζαρίδης με κοντινή προβολή έπειτα από κεφαλιά – πάσα του Κυπαρίσση.

Ο Ντόντης με αριστερό πλασέ στο 39′ έκανε το 1-1 για τον Αετό.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με 1-2 χάρη σε γκολ του Τζήκα στο 50′ ο οποίος προώθησε τη μπάλα στην κενή εστία, επισφραγίζοντας όμορφη ομαδική συνεργασία.

Το “συγκρότημα” του Παναγιώτη Σαρπότα έφτασε στο 2-2 στο 53′ με σουτ του Ν. Καραμήτρου μετά από σέντρα του Ν. Καραθάνου από αριστερά.

Στο 70′ ο Δίας μπήκε ξανά μπροστά στο σκορ όταν μετά από τροφοδότηση του Ν. Καραθάνου ο Κυπαρίσσης με διπλή προσπάθεια νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα “γράφοντας” το 3-2.

Η ομάδα του Στέφανου Ζαλίκα διαμόρφωσε το τελικό 3-3 με σουτ του Πουτσίκη από το ύψος του πέναλτι στο 78′. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Aν. Ασλανίδης

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δίας Δίου (Παναγιώτης Σαρπότας): Α. Καραΐσκος, Λαζαρίδης, Ζαβαντίας, Κατσάρας, Ευαγγελόπουλος, Χ. Καραθάνος, Παγωνίδης, Αλεξανδρίδης, Ν. Καραμήτρος, Τσαούσης.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι: Δ. Καραμήτρος, Ν. Καραθάνος, Μπατζικώστας, Σπυριδόπουλος, Αμανατίδης, Τασίκας, Κ. Καραΐσκος.

Αετός Καταλωνίων (Στέφανος Ζαλίκας): Κουκουστρίκας, Μούστα, Κουτσιαρής, Πλιάκας, Δούλαλας, Πουτσίκης, Κατσάρας, Αδάμου, Τζήκας, Ντόντης, Πάγια.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Μπατσαράς, Γαλάνης, Βούλγαρης, Λάζος, Μπόλης, Μπίρτσης, Καραποστόλης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This