Επιλογή Σελίδας


Στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο, ο ΑΕΣΧ Πυλαίας ηττήθηκε στην Τσεχία από την Ντούκλα με 37-28 και στον αυριανό αγώνα θα διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες έχει και γιατί όχι την πρώτη του νίκη στην Ευρώπη.

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν «μουδιασμένα» στην αναμέτρηση γεγονός που επέτρεψε στην Ντούκλα να έχει ένα μικρό προβάδισμα της τάξεως των τριών τερμάτων μέχρι το πρώτο 20 λεπτό. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, η ομάδα της Τσεχίας βρήκε επιθετικά λύσεις και ανέβασε τη διαφορά ,πηγαίνοντας στο ημίχρονο με το υπέρ της 19-10.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα της Πυλαίας ήταν καλύτερη, προσπάθησε να μαζέψει την διαφορά κατεβάζοντάς την μέχρι τα 6 τέρματα, ωστόσο οι Τσέχοι κατάφεραν να ξαναπάρουν αέρα 9 τερμάτων φτάνοντας στη νίκη. Σίγουρα στους τυπικά γηπεδούχους κόστισαν τα πολλά τέρματα που δέχτηκαν και το ποσοστό 44% ευστοχίας στην επίθεση. Οι Ελευθεριάδης με 10 και Τσαμεσίδης με 6 τέρματα ξεχώρισαν επιθετικά για την Πυλαία.

Έτσι στην αυριανή αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί πάλι στην Τσεχία όπου η Ντούκλα είναι το απόλυτο φαβορί, η Πυλαία έχοντας πάρει πλέον το…βάπτισμα του πυρός στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στοχεύει σε μια καλύτερη εμφάνιση και σε μια νίκη προκειμένου να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει.

Διαιτητές: Νίγκααρντ – Πέντερσεν (Δανία).

Δίλεπτα: 4-5.
Πέναλτι: 7/8-2/2.

ΑΕΣΧ Πυλαίας (Μπάμπης Ανανιάδης): Μπαμπατζανίδης, Ζαφείρης, Αντωνιάδης, Μέτσης, Ελευθεριάδης 10, Τσαμεσίδης 6, Γιαννακίδης, Κουκμίσης 1, Σαμαράς, Μπάτζιος 2, Αλεξανδρίδης 4, Παπαγεωργίου, Αλατσατιανός, Γιαννακόπουλος 3, Λασκαρούδης.

Ντούκλα Πράγας (Μίχαλ Τόναρ): Βλτσέκ 1, Σβίτακ 5, Γέτσεκ 1, Μπρεζίνα 1, Βοτάβα, Ρουμιάν 2, Κρουσμπέρσκι 7, Σεμπέσρα, Κρίστεκ, Πετρζάλα, Ρακούσκι 2, Ιλίνκα 5, Μπρεζίνα 3, Ρακούσκι Μ. 1, Σούστεκ 6, Μπλέχα 3.

Πηγή: E Handball

Pin It on Pinterest

Shares
Share This