Επιλογή Σελίδας

Εμφανώς επηρεασμένος απο τις πολλές απουσίες, ταξίδεψε στην Έδεσσα με 18αδα εκ των οποίων οι 3 τερματοφύλακες και χωρίς παίκτες όπως οι Γκέκας, Σαρηγιαννίδης και Βαφειάδης, ο Άρης Αβάτου δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 3-0 απο τον αρκετά δυνατό Εδεσσαϊκό.

Στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Ριζαρίου η ομάδα της Έδεσσας που ξεκίνησε πολύ δυνατά και πίεσε κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 35′ με σουτ εντός περιοχής του Παναγιώτη Αβραμίδη, ενώ στο 40′ έχασαν πολύ καλή ευκαιρία με το σουτ του Σίσκου να αποκρούεται πάνω στην γραμμή, με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους καθώς η ομάδα της Ξάνθης δεν κατάφερε να βρει τον τρόπο να απειλήσει με κάποια σημαντική στιγμή.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι για να βρουν και δεύτερο γκολ και το κατάφεραν άμεσα, καθώς στο 48′ έκαναν δύο τα τέρματα τους με τον Μεληκιώτη μετά απο πάσα του Κυζιρίδη. Στο 75′ μάλιστα είχαν την ευκαιρία και για τρίτο τέρμα όμως το σουτ του Μεληκιώτη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, με το τρίτο γκολ πάντως να έρχεται στο 80′ με το νεοεισελθών Μυλωνά να σκοράρει για το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Έτσι η ομάδα του Εδεσσαϊκού συνεχίζει στην Γ’ φάση του Κυπέλλου, ενώ πλέον ο Άρης Αβάτου στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που θα ξεκινήσει στις αρχές Οκτώμβρη.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Αθανάσιος Μπούτσικος με βοηθούς τους Βασίλη Χατζηβασιλεύου και Στέλιο Κωνσταντινίδη όλοι τους της ΕΠΣ Μακεδονίας

Εδεσσαϊκός (Αγγ. Ζαζόπουλος): Τέντζερης, Μαυρόπουλος, Αηδονίδης(86′ Μίσκος), Μωυσίδης, Αβραμίδης, Γιαννόπουλος, Προύντσης, Ντόγος(46′ Κυζιρίδης), Σίσκος(74′ Γκίνη), Ταουσιάνης(80′ Μυλωνάς), Μεληκιώτης(86′ Χατζηγεωργίου)

Άρης Αβάτου (Κ. Μπεδρελής): Συνοδινός, Χατζηπαπάς, Χασάνογλου, Βουλγαρίδης, Κουτσούμπας, Φούντας, Ευαγγέλου(59′ Μπουλούτ), Κωσταρέλης(46′ Μελισσόπουλος), Κοτόπουλος, Τσάπαρης(66′ λ.τρ. Βαλαβάνης), Ψεμματάς

Πηγή: Sports Addict

Pin It on Pinterest

Shares
Share This