Επιλογή Σελίδας

Το «τρένο» της Νέας Αρτάκης δεν σταμάτησε ούτε στην Αταλάντη και με γκολ του Παπαδάκη η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά πήρε το εισιτήριο για την 3η φάση του Κυπέλλου.

Επόμενος σταθμός η 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας για την Νέα Αρτάκη που έφυγε με το διπλό (0-1) από την έδρα της Αταλάντης και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Παπαδάκη στο 28ο λεπτό πήραν τη νίκη «πρόκριση» και πλέον ετοιμάζονται για τη συνέχεια της χρονιάς.

Η ομάδα της Εύβοιας πήρε από το ξεκίνημα του αγώνα την πρωτοβουλία των κινήσεων και κέρδισαν πέναλτι στο 27ο λεπτό, με τον Ντελέκο να το εκτελεί αλλά να το χάνει και τον Παπαδάκη στην επαναφορά να κάνει το 0-1.

Και στην επανάληψη ξεκίνησαν καλά οι φιλοξενούμενοι, φτάνοντας μάλιστα στο 47′ κοντά σε δεύτερο γκολ, με διαγώνιο πλασέ του Ντελέκου, όμως ο Ανδρούτσος απέκρουσε σωτηρία, ο οποίος και στο 71′ κράτησε την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι κάνοντας ακόμη μια πολύ επέμβαση, σε φάση τετ-α-τετ με τον Μεγάλο.

Τελικά στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά πήρε την πρόκριση.

Κίτρινες: Ανδρούτσος, Σάλιας, Σακκάς, Ντάμπος – Ντελέκος, Στασινόπουλος, Καραμπάς, Ζαχαρόπουλος

Αταλάντη ΑΠΟ (Δημήτρης Ασημάκης): Ανδρούτσος, Τσακανίκας, Σακκάς, Σάλιας, Πάππς, Γκούρδας, Γκουγκούδης (63′ Μπαρτζουλιάνος), Τσάτσος (56′ Τσιβελέκης), Δουβάρας, Ντάμπος (78′ Παπαζαχαρόπουλος), Πατσαρούχας.

Νέα Αρτάκη ΑΟ (Νίκος Κουρμπανάς): Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Αρκούδας, Τσούπρος, Καραμπάς, Κωνσταντίνου, Παπαδάκης (77′ Χατζηστάμου), Ζαχαρόπουλος (59′ Εσκουρέντο), Μεγάλος, Ντελέκος, Σταματάκος (88′ Αργυρόπουλος).

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This