Επιλογή Σελίδας

Του Χάρη Κόκκινου

Τεράστια πρόκριση για την ομάδα των Αρχανών, η οποία δυσκολέυτηκε αλλά επικράτησε του Αήττητου στα πέναλτι!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Γιούχτα, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό ο Γιάννης Δωματάς πλάσαρε και με μικρή δόση τύχης έκανε το 1-0.

Ο Αήττητος Σπάτων στιγμές αργότερα είχε δοκάρι με τον Ασλάνη, ενώ ο Γιούχτας απείλησε ξανα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη την οποία απέκρουσε ο Διάσσινος.

Παρά το γεγονός ότι ο Γιούχτας είχε τον έλεγχο του ματς, σε μια ολιγωρία της άμυνας ο Πρέντι πλάσαρε τον Κόλλια από κόντα ισοφαρίζοντας για τους φιλοξενούμενους οδηγώντας τις ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Η έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου βρήκε τον Γιούχτα πιο δραστήριο, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τους Κατσικοκέρη και Δωματά καθώς αμφότεροι δεν βρήκαν στόχο από πλεονεκτική θέση.

Στην συνέχεια επικράτησαν οι μονομαχίες στον χώρο του κέντρου χώρις να υπάρξει κάποια αξιοσημείωτη φάση, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση για να λύσουν τις διαφορές τους.

Ο Γιούχτας απείλησε ξανά με Σφυρογιαννάκη και Φραγκουλάκη να μην βρισκουν στόχο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης ο Κατσικοκέρης έιχε οριζόντιο δοκάρι!

Στα πέναλτι, ο Γιούχτας ήταν πιο εύστοχος από τον Αήττητο, με τον Κόλλια να αποκρουύει δύο πέναλτι και να δίνει τη νίκη – πρόκριση στην ομάδα του!

Γιούχτας ΑΟ Αρχανών: Κόλλιας, Κασσωτάκης, Γελαδάρης, Τζανής (108′ Λογοθέτης), Ραπτάκης, Κοντογιάννης (51′ Ψαρράς), Δωματάς, Φραγκουλάκης, Μέμμος (77′ Σφυρογιαννάκης), Πλουσής.

Αήττητος Σπάτων: Διάσσινος, Στυλιανόπουλος (77′ Χοτζάι), Ασλάνι, Μιχαηλίδης, Νομικός, Παναγόπουλος, Μακροστέργιος (55′ Πράπας), Γκρόσιος (65′ Ιωαννίδης), Κατσέρης, Παπανικολάου, Πρέντι (77′ Λαμπρίδης Δ.).

Πηγή: Πρίσμα News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This