Επιλογή Σελίδας

Μεγάλη πρόκριση με ανατροπή πήρε ο ΑΟΑΝ που επικράτησε με 3-2 του Πανελευσινιακού για την β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Νίκου Σουργιά, ο Γιώργος Μαυρής ο οποίος με δύο δικά του γκολ ανέτρεψε το 0-1 του Φοφανά από το 21ο λεπτό και έδωσε προβάδισμα στον ΑΟΑΝ λίγο πριν την ανάπαυλα.

Να σημειωθεί πως ο Μαυρής βρέθηκε από σπόντα στην αρχική ενδεκάδα, καθώς δεν ήταν στους πρώτους “11” για τον Νίκο Σουργιά και μπήκε στην θέση του Ντίνου Μαρκάκου που αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στην αναμέτρηση.

Το τελικό 3-1 για το “μπλε’ αστέρι διαμόρφωσε ο Νοκάι με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν χωρίς να ανεβάσουν την πίεση τους στα καρέ του ΑΟΑΝ, να ανοίξουν το σκορ με κοντινή προβολή του Φοφανά για το 1-0 στο 21’.

Από εκείνη την στιγμή κι έπειτα ο ΑΟΑΝ πήρε τα ηνία στον αγωνιστικό χώρο, άρχισε να απειλεί την εστία του Κουρουπάκη και με ωραίο σουτ του Μαυρή εκτός περιοχής, ισοφάρισε σε 1-1 στο 34’.

Η ομάδα του Νίκου Σουργιά, αν και πέτυχε αυτό που ήθελε δηλαδή την γρήγορη ισοφάριση δεν σταμάτησε εκεί και στις τελευταίες στιγμές του πρώτου μέρους, ο Μαυρής διπλασίασε τα τέρματα του αλλά και της ομάδας του με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου στο 45ο λεπτό, κλείνοντας ιδανικά το πρώτο μέρος .

Η επανάληψη βρήκε τις δύο ομάδες να ψάχνονται στον αγωνιστικό χώρο, τον ΑΟΑΝ να θέλει να κρατήσει το υπέρ του προβάδισμα από το πρώτο μέρος και να θέλει να χτυπήσει μέσω αντεπιθέσεων στην αναμέτρηση. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να βρουν την καλή τελική πάσα με αποτέλεσμα να μην γίνονται καθόλου απειλητικοί προς την εστία του Μπένκο, που από το 21ο λεπτό και έπειτα είχε ρόλο θεατή στην αναμέτρηση, χωρίς να χρειαστεί να επέμβει.

Στο 75’ ο Νοκάι έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Νίκου Σουργιά, κλειδώνοντας κατά κάποιον τρόπο την παρουσία της στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στις καθυστερήσεις το μόνο που κατάφερε ο Πανελευσινιακός είναι να μειώσει σε 3-2 με τον Μουσκάι, όμως η άμμος στην κλεψύδρα για τους παίκτες του Σεροπιάν είχε τελειώσει και ο ΑΟΑΝ πανηγύρισε μία νέα πρόκριση στον θεσμό του Κυπέλλου.

Άγιος Νικόλαος (Νίκος Σουργιάς): Μπένκο, Δολαψάκης, Πλουσής, Πιθαρούλης, Τσανάι, Μαυρής (70′ Μάριος Πάγια), Ανυφαντάκης, Μηνάς (76′ Τζιλάι), Φουκαράκης, Νοκάι (85′ Κάρλος), Παπαδόπουλος

Πανελευσινιακός (Μουράτ Σεροπιάν):Κουρουπάκης, Μανδαμαδιώτης (59′ Ανδριόπουλος), Λάμπρου, Συριόπουλος, Μουσκάι, Μαρής (46′ Ξενοπανάγος), Κακοσίμος (46′ Αντωνακόπουλος), Μπούσης (82′ Βαγγέλης), Βεζιρτ.

Πηγή: Πρίσμα Sport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This