Επιλογή Σελίδας

Ο ΑΟ Υπάτου επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 του Μακεδονικού και πήρε μία ιστορική πρόκριση στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας!

Στο πρώτο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο πρώτο ημίωρο ο ΑΟ Υπάτου έδειχνε ότι δεν έπαιζε εκτός έδρας, καθώς είχε την υπεροχή και κατάφερε στο 22′ να σκοράρει με πανέμορφο γκολ του Σπηλιώτη! Από κει και πέρα, οι γηπεδούχοι ανέβασαν… στροφές και είχαν ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, ωστόσο ο Καρακίτσος ήταν σε καταπληκτική μέρα! Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες ήταν νευρικές και σφιχτές στην άμυνα, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία, όμως το τελικό σφύριγμα του διαιτητή τους βρήκε να γνωρίζουν την ήττα-αποκλεισμό από τον ΑΟ Υπάτου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για την ομάδα της Βοιωτίας η πρόκριση στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι μία ιστορική στιγμή, κάτι το οποίο αναμένεται να γιορτάσουν αντιμετωπίζοντας μία ομάδα της Super League 2!

Το φιλμ του αγώνα:
10′ Ωραίος συνδυασμός του Ατματσίδη με τον Μπουρούς, ο τελευταίος μπήκε μέσα στην περιοχή και δυνατό πλασέ δεν κατάφερε να νικήσει τον Γουναρίδη που έπεσε και μπλόκαρε την μπάλα!
12′ Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Ροκάι με κεφαλιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Γουναρίδη…
16′ Ο Τσουκάνης εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά όπως κάνει επιθέσεις ο Μακεδονικός, η μπάλα… έσκασε μπροστά στον Καρακίτσο και στη συνέχεια χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του με τους αμυντικούς του ΑΟ Υπάτου να απομακρύνουν μακριά από την περιοχή τους!

19′ Μπαλιά του Ζαννάκη στον Τσουκάνη, με τον επιθετικό του Μακεδονικού να γυρίζει υπό την πίεση των αμυντικών του ΑΟ Υπάτου, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε απελπιστικά άουτ…
22′ ΓΚΟΛ! Πανέμορφη προσπάθεια του Σπηλιώτη και με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα πρώτα στο αριστερό δοκάρι του Γουναρίδη και μετά στα δίχτυα!
26′ Σέντρα από αριστέρα και ο Ατματσίδης με «τακουνάκι» στην κίνηση έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γουναρίδη…

30′ Σουτ εκτός περιοχής του Ατματσίδη και στον κεντρικό άξονα της εστίας του Μακεδονικού, με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Γουναρίδη…
37′ Εκτέλεση φάουλ του Τσουκάνη λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή και από θέση πλάγια δεξιά, με τον Καρακίτσο να πετάγεται στο αριστερό του «Γ» και να διώχνει την μπάλα εντυπωσιακά σε κόρνερ!
40′ Ο Ζαννάκης έκανε τη συρτή σέντρα από δεξιά και ο Μπόικα στο ύψος της μικρής περιοχής και υπό την πίεση του αμυντικού των φιλοξενούμενων έστειλε την μπάλα άουτ…

45+2′ Ο Μπουρούς εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να περνάει δίπλα απο το δεξί «Γ» του Γουναρίδη…
48′ Πάσα του Ατματσίδη μέσα στην περιοχή στον Πέντα, με τον έμπειρο μέσο του ΑΟ Υπατου να κάνει το φαλτσαριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι και να στέλνει την μπάλα άουτ…
82′ Εκτέλεση φάουλ του Ατματσίδη με τον Γουναρίδη να βγαίνει έξω από τη μικρή του περιοχή και να απομακρύνει με δυσκολία τον κίνδυνο από την εστία του…
84′ Ο Νατσιόπουλος μπήκε στη μεγάλη περιοχή από θέση πλάγια δεξία και έκανε το διαγώνιο σουτ με τον Καρακίτσο να διώχνει με τα πόδια!
90′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά ο Δοξάκης βρέθηκε στο δεξί δοκάρι του Καρακίτσο έκανε το πλασέ στην κίνηση αλλά έστειλε την μπάλα άουτ!

Μακεδονικός (Γιώργος Αμανατίδης): Γουναρίδης, Χασάνογλου, Χατζηκωνσταντίνου, Δοξάκης, Σαραγιώτης, Βασιλείου, Ζαννάκης (70′ Τοπούζης), Χ. Καράμπελας, Μπόικα (79′ Νατσιόπουλος), Γαρύφαλος, Τσουκάνης.

ΑΟ Υπάτου (Γιώργος Αντωνόπουλος): Καρακίτσος, Αργυρίου, Βέρτζος, Ροκάι, Λίμα, Παπαδόπουλος, Ετσεγόγεν (58′ Ταυταρίδης), Πέντα (88′ Σταγάκης), Μπουρούς, Ατματσίδης, Σπηλιώτης (88′ Ζέλεφ).

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This