Επιλογή Σελίδας

 

Ο Όλυμπος Βροντούς ήταν ο νικητής απέναντι στον Ταύρο Ελάφου στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Βροντούς το απόγευμα της Παρασκευής.

Το τελικό 2-1, αφήνει ικανοποιημένους τους προπονητές των δύο ομάδων για την προσπάθεια και την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους.

Το σκορ άνοιξε για τον Όλυμπο ο Γ. Ν. Καρτσαμπάς από την άσπρη βούλα στο 25ο λεπτό σε χέρι πέναλτι που υπέπεσε αμυντικός του Ταύρου.

Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 53ο λεπτό με πλασέ εντός περιοχής από τον Ε. Στερμούγκου.

Το σκορ έκλεισε στο 60΄ ο Δ. Καλαϊτζής με ωραία ενέργεια και κοντινό πλασέ.

Όλυμπος Βροντούς (Δημήτρης Παπαζήσης): Ν. Βάγιας, Λ. Βάγιας, Νταλαμπέκος, Ντέντια, Περδίκης, Κουτσής, Ζαΐμης, Μπακούρας, Δ. Καλαϊτζής, Π. Καλαϊτζής, Γ. Ν. Καρτσαμπάς.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Γ. Καρτσαμπάς, Καρατζιούλας, Δ. Γκολέμας, Ι. Γκολέμας, Μανίκας, Γ. Γιάντσιος, Ρ. Νούλας, Γρ. Γιάντσιος, Χ. Γιάντσιος, Βόγλι.

Ταύρος Ελάφου (Ζαχαρίας Γκούτζας): Τσιλίκωφ, Μ. Στερμούγκου, Ε. Στερμούγκου, Μουσταφά, Τσιαουσίδης, Μπομπόλης, Μπανάβας, Ορφανίδης, Φωτόπουλος, Μητσιόπουλος, Καμτζίου.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Χαϊλαζίδης, Λιανός, Τσατλαμπάς, Ζαμαντζάς, Κ. Τσιγκαρόπουλος, Β. Πασχόπουλος, Μπογκντάνι, Μπούρας.

Ο ΓΑΣ Ταύρος Ελάφου ευχαριστεί θερμά τον Όλυμπο Βροντούς για την άψογη φιλοξενία τους.

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι για τον Ταύρο Ελάφου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου στην Εξοχή κόντρα στον τοπικό Ερμή με ώρα έναρξης 18:30.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This