Επιλογή Σελίδας

Την αποκάλυψη ότι κατέθεσε προσφυγή κατά της ΠΑΕ Πιερικός έκανε ο Φώτης Καραγκιολίδης, μιλώντας αποκλειστικά στο katerinisport.gr. Ο 34χρονος τερματοφύλακας που αποχώρησε από τον Πιερικό με τη λήξη της περασμένης χρονιάς, διαψεύδει ότι υπήρξε πρόταση συμφωνίας από την ΠΑΕ Πιερικός.

Ο βασικός τερματοφύλακας του Πιερικού στο περυσινό πρωτάθλημα δήλωσε χαρακτηριστικά στο katerinisport.gr: “Έχω κινηθεί νομικά, καταθέτωντας προσφυγή κατά της ΠΑΕ Πιερικός, για να λάβω τα δεδουλευμένα μου. Οδηγήθηκα σε αυτή την κίνηση εξαιτίας της αδιαφορίας και αφερεγγυότητας της ομάδας προς το πρόσωπό μου. Έως τώρα δε μου έγινε η παραμικρή πρόταση συμφωνίας”.

Οι δηλώσεις του Πτολεμαϊδιώτη γκολκίπερ έρχονται ως απάντηση στις ανακοινώσεις της ΠΑΕ Πιερικός περί πρόθεσης τακτοποίησης των οικονομικών εκκρεμοτήτων προς τέσσερις ποδοσφαιριστές από την προηγούμενη χρονιά αλλά και στο “ναυάγιο” αυτών των διαπραγματεύσεων.

Κι άλλοι έχουν λαμβάνειν

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τρεις ακόμη παίκτες από το περυσινό ρόστερ προτίθενται να καταθέσουν προσφυγές κατά της ΠΑΕ Πιερικός ενώ οι πληροφορίες θέλουν και άλλους ποδοσφαιριστές να εξετάζουν τις κινήσεις τους με στόχο να διεκδικήσουν χρήματα από τη θητεία τους στην κατερινιώτικη ομάδα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This