Επιλογή Σελίδας

Με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο το Διαβολίτσι έκανε μεγάλη ανατροπή και με 3-1 επι του Εθνικού Σκουλικάδου στο γήπεδο Μαχαιράδου, πήρε επική πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος!

Οι νερατζούρι πήγαν στη Ζάκυνθο με μια ενδεκάδα όλη και όλη ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έβγαλαν πάθος και ψυχή και κατάφεραν να γυρίσουν ένα παιχνίδι που στο ξεκίνημα του έδειξε να στραβώνει από ένα απίθανο γκολ των γηπεδούχων.

Ο Εθνικός Σκουλικάδου προηγήθηκε στο 17ο λεπτό με σουτ του Τσουκαλά στο οποίο η μπάλα κόντραρε και πήρε απίθανη τροχιά για να καταλήξει στα δίχτυα του εμβρόντητου Ευαγγέλου αλλά οι Μεσσήνιοι έφεραν τούμπα το ματς με δυο γκολ του Μουλιάτου (57’, 73’) για να βάλει ο Γκελκέρια το κερασάκι στην τούρτα στο 78’ με κεφαλιά.

Εθνικός Σκουλικάδου (Καραμαλίκης Στ.): Ζήβας (62΄Φαραός), Γιακουμέλος Π., Κοτσώνης (67’ Προκόπης Μ.), Λυρτζής, Κλάδης Αγγ., Δρόσος Ανδρ. (76’ Κλάδης Β.), Αγαλιώτης, Μπλάντζιος, Τσουκαλάς Β., Αγγελίδης, Πλέσσας Ανδρ.

Διαβολιτσίου ΑΟ (Στεφανίδης Μ.): Ευαγγέλου, Βλάχος, Κρεμμύδας, Μπαλόπουλος, Θώδης, Στραβάκος, Γκελκέρια, Βέλλης, Τσιγαρίδης, Μουλιάτος, Πάγια.

Πηγή: Μεσσηνία Live

Pin It on Pinterest

Shares
Share This