Επιλογή Σελίδας

“Άρωμα” πρωταθλήματος “μύρισε” στην Καλλιθέα στο φιλικό ματς ανάμεσα στον τοπικό Καλλιθεακό και τον Αιγινιακό, δύο ομάδες που προβάλλουν ως φαβορί για την άνοδο στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.

Το τελικό 2-2 σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού κρίνεται ως δίκαιο αποτέλεσμα αφού τόσο η υπεροχή, όσο και οι τελικές προς τις εστίες ήταν μοιρασμένες.  Δύο όψεις παρουσίασε η αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι στο α’ ημίχρονο είχαν εντυπωσιακή αγωνιστική παρουσία και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμά τους (1-2).

Στην επανάληψη οι της Καλλιθέας ανέβασαν στροφές και απείλησαν ουκ ολίγες φορές για να γυρίσουν το σε βάρος τους σκορ αλλά κατάφεραν μόνο να πετύχουν την ισοφάριση που έμεινε ως το τέλος. Στο 89′ η ομάδα του  Γιώργου Ντάμτσιου άγγιξε το γκολ όμως το φάουλ του Δ. Καπετάνου τράνταξε τη συμβολή των δοκαριών.

Σκόρερ: Μαλλιώρας 2 – Μιχαηλιδης 2 (το ένα με πέναλτι)

Διαιτήτευσε με επιτυχία ο κ. Βρούζος .

Η σύνθεση του Αιγινιακού: Αλεξίου, Ραγκάτσης, Βουλτσίδης, Αιμιλιάνο, Δαραής, Μιχαηλίδης, Παντερμανλής, Ορφανίδης, Τασιώνας,  Φιρινίδης, Καπετάνος.

Έπαιξαν και οι Τοπαλίδης, Ρούσσος, Χαιρεκάκης, Ζαφείρης, Μαριγλέν.

Δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι  δύο τερματοφύλακες Μοσχίδης και Γιαγκίδης καθώς και οι Κακατάτσιος, Κιρκιλιανίδης, Παπαδόπουλος, Λαναράς, Φλορίντο, Κλάιντι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This