Επιλογή Σελίδας

Με το ευρύ 5-0 επικράτησε ο ΓΑΣ Σβορώνος του Άρη Κοκκινοπλιτών σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη στο “Λ. Ξανθόπουλος” το απόγευμα του Σαββάτου. 

Το σκορ για τους Σβορωνιώτες άνοιξε ο Αποστολίδης με φοβερό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, με το 1-0 να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος, η ομάδα του Γιάννη Κωνσταντινίδη σημείωσε “καρέ” τερμάτων, με χατ τρικ του Κυρτέγου και ένα γκολ του Δ. Ζώβληκα.

Το 2-0 έγινε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κυρτέγου, σε ένα πέναλτι που κατακυρώθηκε σε ανατροπή του Χ. Βούλγαρη.

Το 3-0 και το 4-0 πέτυχε και πάλι ο Κυρτέγος με κοντινή προβολή και σουτ, έπειτα από τροφοδοτήσεις των Κυπαρίσση και Λαγδάρη, αντίστοιχα.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Δ. Ζώβληκας με σουτ, έπειτα από κάθετη πάσα του Κυρτέγου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΓΑΣ Σβορώνος: Αδάμος, Χατζηθεοδωρίδης, Τριανταφύλλου, Βούλγαρης Ν., Καρτσαμπάς, Δελαβερίδης, Γκαράτζιας, Αποστολίδης, Βούλγαρης Χ., Μακράκης, Σαρρής.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ξανθόπουλος, Κωτσιόπουλος, Τροΐρης, Λαγδάρης, Σκαμπαρδώνης, Δημητρουλόπουλος, Κυρτέγος, Κυπαρίσσης, Ζώβληκας Δ., Ζώβληκας Κ., Μακρής, Γκούμας, Ναβροζίδης.
Άρης Κοκκινοπλιτών: Κλάιντι, Δήμου, Μουρατίδης, Σκαμπαρδώνης, Παπατολίκας, Γιώτσας, Ευαγγελόπουλος, Μπιτσιάνης, Ν Ντιαγέ, Σαββίδης, Ξενιώτης.

  • Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του ΓΑΣ Σβορώνος, εύχονται στον Άρη Κοκκινοπλιτών καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία εν όψει του πρωταθλήματος που ξεκινάει!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This