Επιλογή Σελίδας

Πετυχαίνοντας τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο ο ΓΑΣ Σβορώνος επικράτησε 6-0 της 25ης Μαρτίου στο “Γεώργιος Ασλανίδης”, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Οι παίκτες του Γιάννη Κωνσταντινίδη άνοιξαν το σκορ στο 30′ με σουτ του Κυρτέγου εν κινήσει, έπειτα από σέντρα του Καρτσαμπά.

Το 0-2 έγινε στην επόμενη φάση μετά από συνδυασμό των Χατζηθεοδωρίδη – Λαγδάρη και τροφοδότηση του δεύτερο στον Δ. Ζώβληκα που με πλασέ νίκησε τον Γκεβρέκη.

Το ημίχρονο έκλεισε με τον ΓΑΣ να έχει προβάδισμα τριών τερμάτων καθώς ο Κυρτέγος με σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από ασίστ του Χ. Βούλγαρη διαμόρφωσε το 0-3.

Με την έναρξη του β’ μέρος, ο Κυρτέγος πέτυχε το τρίτο προσωπικό του τέρμα με σουτ στο δεξί “παραθυράκι” ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-4.

Στη συνέχεια, ο Κυρτέγος από εκτελεστής έγινε… δημιουργός βγάζοντας κάθετη πάσα στον Μακράκη που απέφυγε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και “έγραψε” το 0-5.

Το τελικό 0-6 διαμόρφωσε και πάλι ο Μακράκης που ήταν ο τελικός αποδέκτης της συνεργασίας των Κ. Ζώβληκα, Δ. Ζώβληκα και Χ. Βούλγαρη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αδαμόπουλος με βοηθούς τους Βρούζο και Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
25η Μαρτίου (Νίκος Τσαγκαλίδης): Γκεβρεκης, Τασιδης Παυλίδης Α., Μπαμπέτας, Χαραλαμπίδης, Παυλίδης Γ., Οικονόμου, Ζουκάν, Χασάπης, Παπαδόπουλος, Χούτας.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κουμορτζής, Γκουλαξίδης και Ραμάντι.
ΓΑΣ Σβορώνος (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Παπατολίκας Δ., Λαγδάρης, Κωτσιόπουλος, Τροΐρης, Καρτσαμπάς, Ζώβληκας Δ., Δημητρουλόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Κυρτέγος, Βούλγαρης Χ., Κυπαρίσσης.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Αδάμος, Ξανθόπουλος, Τριανταφύλλου, Στεφανίδης, Μανουσαρίδης, Μακράκης, Σαρρής, Παπατολίκας Κ., Δελαβερίδης, Ζώβληκας Κ. και Καταχιώτης.

  • Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του ΓΑΣ Σβορώνου ευχαριστούν την διοίκηση της 25ης Μαρτίου για την άψογη φιλοξενία τους!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This