Επιλογή Σελίδας

Μπορεί η ζέστη να μην ήταν σύμμαχος των ποδοσφαιριστών, όμως ο Ερμής και ο Φοίνικας προσέφεραν ένα όμορφο παιχνίδι με πέντε γκολ και εν τέλει η πρόκριση κατέληξε στους Αρκάδες.

Στο 6′ οι φιλοξενούμενοι ακούμπησαν το γκολ, όμως η κεφαλιά του Τριμπονιά σταμάτησε στο δοκάρι, στη συνέχεια της φάσης ο Ερμής βγήκε στην αντεπίθεση και ο Μπάξτον άνοιξε το σκορ.

Στο 20ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Γιαννούσης με τα πόδια σταμάτησε την εκτέλεση του Μάρκου.

Ο τερματοφύλακας του Ερμή είπε “όχι” στον Μάρκου και στο 25′, όμως ο επιθετικός του Φοίνικα πήρε την… εκδίκηση του στο 31′ όταν με ένα εξαιρετικό σουτ ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 55′ ο Ερμής μπήκε και πάλι σε θέση “οδηγού” με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπάξτον, ενώ στο 64′ ο Μπίσιας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1, εκμεταλευόμενος την εκτέλεση κόρνερ του Καδά.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ σε 3-2, με τον Καπλατζή στο 84ο λεπτό.

Ερμής Μελιγούς: Γιαννούσης Κ., Παπαδόπουλος, Πολυμενάκος, Ράλλιος, Μπίσσιας, Γιαννούσης Σ., Κατσίρης, Σαμαρτζής, Μπάξτον, Ιατρίδης, Φερέιρα

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου: Μίρτα, Γκουριώτης, Σερμαγιάς, Καπλατζής, Τριμπονιάς, Χατζησοφρωνίου, Μάρκου, Καρέλης, Θωμάς, Παπαϊώαννου, Γεωργίου

Πηγή: Αρκαδία Sports

Pin It on Pinterest

Shares
Share This