Επιλογή Σελίδας

Την ήττα με σκορ 1-2 γνώρισε η Αναγέννηση Γιαννιτσών από τον Άρη Αβάτου για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού.

Η ομάδα του Γιάννη Γυριχίδη μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να προηγηθεί με τον Μυλωνά μόλις στο 7′ λεπτό αλλά μετά έχασε μέτρα στο γήπεδο με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να γυρίσουν το ματς και να πάρουν την πρόκριση, χάρις και στην ατυχία της Αναγέννησης καθώς στο τελευταίο λεπτό του αγώνα χάθηκε μοναδική ευκαιρία να πάει ο αγώνας στην παράταση αλλά ο Κυζιρίδης δεν κατάφερε να ευστοχήσει από τα 11 βήματα, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Το “φιλμ” του αγώνα

2′ Καλή σέντρα από αριστερά του Γαλούπη πρόλαβε προ του Κατηριάδη ο αμυντικός και έδιωξε σε πλάγιο.

3′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πρέτσι ο Κατηριάδης προσπάθησε για ένα γυριστό αλλά δεν βρήκε μπάλα.

7′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ 1-0 με τον Μυλωνά!

Από αριστερά έκανε την κίνηση ο Πρέτσι, με κοντινή πάσα βρήκε τον Γαλούπη μέσα στην περιοχή, αυτός έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο Μυλωνάς με κοντινή προβολή έγραψε το 1-0 για την ομάδα μας.

8′ Κόρνερ για τους φιλοξενούμενους, η μπάλα έφτασε στο 2ο δοκάρι όπου ο Χασάνογλου με κεφαλιά βρήκε το δοκάρι του Καραογλανίδη και στη συνέχεια απομάκρυνε ο Μπαμπαλής.

12′ Σουτ του Χατζηαλεξιάδη από το ημικύκλιο της περιοχής ψηλά άουτ.

16′ Παραλίγο τραγικό λάθος του Συνοδινού αλλά ο Μυλωνάς δεν πρόλαβε να βάλει την κόντρα.

19′ Λάθος του Μπαμπαλή, βγήκε στην πλάτη της άμυνας ο Γκέκας αλλά ο Καραογλανίδης σταμάτησε με τα πόδια το πλασέ του επιθετικού των φιλοξενούμενων και με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε.

24′ ΓΚΟΛ για τον Άρη Αβάτου. Λάθος γύρισμα του Ιωσηφίδη στον Καραογλανίδη, μπήκε στη φάση ο Γκέκας, πέρασε τον Καραογλανίδη και σε κενό τέρμα έγραψε το 1-1.

28′ Αμέσως μετά το cooling break λάθος γύρισμα του Πλατσιώτα στον Χαραβητίδη, έκλεψε την μπάλα ο Ψεμματάς και βγήκε τετ α τετ με τον Καραογλανίδη αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

32′ Κόρνερ για τους φιλοξενούμενους με τον Τσάπαρη, πήρε την κεφαλιά στο 1ο Γκέκας έφτασε στον Κουτσούμπα αλλά το πλασέ του πήγε πάνω στον Καραογλανίδη.

39′ Βαθιά μπαλιά του Πρέτσι στον Μυλωνά πέρασε τον Συνοδινό που βγήκε από το τέρμα του, σούταρε από το πλάγια θέση αλλά πρόλαβε η άμυνα και έδιωξε σε κόρνερ.

54′ Κόρνερ των φιλοξενούμενων με κοντινή πάσα, σέντρα του Ψεμματά, κεφαλιά του Χασάνογλου άουτ η μπάλα.

65′ ΓΚΟΛ για τον Άρη Αβάτου. Ο Βαφειάδης βρέθηκε μόνος του μέσα στη μικρή περιοχή και με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-2.

90′ Φάουλ από τον Κυζιρίδη μπλόκαρε ο Συνοδινός.

90+3 Πέναλτι για την Αναγέννηση, μετά από πλάγιο του Γαλούπη ο Πλατσιώτας Ελ. έκανε το ψαλιδάκι και η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού με το διαιτητή να δίνει την εσχάτη των ποινών.

90+4 Εκτέλεσε το πέναλτι ο Κυζιρίδης στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Συνοδινού άουτ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών: Καραογλανίδης, Πλατσιώτας Σ., Γαλούπης, Μπαμπαλής, Ιωσηφίδης (46′ Δεληχατζής), Ξανθόπουλος, Χατζηαλεξιάδης, Μυλωνάς, Κατηριάδης (68′ Κυζιρίδης), Χαραβητίδης, Πρέτσι (78′ Πλατσιώτας Ελ.).
Στον πάγκο: Μούτσα, Τοψής, Ελευθεριάδης, Αναστασιάδης, Μαυρομάτης, Φλώρος.
Άρης Αβάτου: Συνοδινός, Χατζηπαππάς (62′ Αχμέτ), Χασάνογλού, Κουτσούμπας, Κωσταρέλης, Φούντας (90’+2′ Βουλγαρίδης), Σαρηγιαννίδης (62′ Τζελάλ – 85′ Ευαγγέλλου), Τσάπαρης, Γκέκας (62′ Κοτόπουλος), Βαφειάδης, Ψεμματάς.
Στον πάγκο: Λαφάρας, Μπαμπούρης, Βαλαβάνης, Σπυριδωνίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This