Επιλογή Σελίδας

Η Παναχαϊκή πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας αφού στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς νίκησε στον Ταύρο τον Φωστήρα με 2-1.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς αφού στο 4’ ο Μπερνιδάκης με πέναλτι έβαλε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους, ένα εκρηκτικό τέταρτο στο ξεκίνημα της επανάληψης έφερε την ανατροπή.

Ο Χάντι στο 47 και ο Μπουρλάκης στο 56 πέτυχαν τα δυο γκολ και έδωσαν την πρόκριση στην Πατρινή ομάδα που τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες αφού στο 75 λεπτό αποβλήθηκε ο Πολίτης.

Η Παναχαϊκή άφησε καλές εντυπώσεις , έχει δουλειά μπροστά της αλλά έχει και την ποιότητα που μπορεί να κάνει την διαφορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα γκολ:

3′ Χέρι του Τσίγκρηλα μέσα στην περιοχή ο διαιτητής Αλιάγας καταλογίζει πέναλτι υπέρ του του Φωστήρα4’ Ο Μπερνιδάκης νίκησε από τα 11 βήματα τον Αθανασόπουλο που έπεσε στην σωστή γωνία όμως δεν κατάφερε να αποσοβήσει το 1-0.

47′ Σμίλτος κλέβει την μπάλα από τον αντίπαλό του τροφοδοτεί τον Χαντί που με υποδειγματικό πλασέ φέρνει το παιχνίδι στα ίσια (1-1).

56′ Ολική ανατροπή, εξαιρετική σέντρα από τον Στεργίδη ο Μπουρλάκης κατεβάζει ωραία την μπάλα και την στέλνει στα δίχτυα για το 1-2.

ΑΠΟ Φωστήρ: Κραβαρίτης, Βλάχος, Ιωαννίδης, Χριστοφιλέας, Πεχλιβανίδης, Καρυτινός (56’ Σταύρου), Πινιώτης (56’ Δηλαβέρης), Πίσσας (81’ Ντούνιας), Τσιώλης, Λέκκας (74’ Ταμπάκης), Μπερνιδάκης.

Παναχαϊκή: Αθανασόπουλος, Πολίτης, Τσίγκρηλας (7’ λ.τ. Σμίλτος), Κωνσταντακόπουλος, Στασινόπουλος (70’ Μπελεζάκης), Τεγούσης, Παπαχρονόπουλος, Χαντί (81’ Κοτσόκολος), Στεργίδης (81΄Λούσκος), Μπουρλάκης.

Πηγή: Sport FM Πάτρας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This