Επιλογή Σελίδας

Τρομερή πρόκριση με γκολ στο 90+5΄πήρε η Νέα Αρτάκη, η οποία με γκολ του Βαγγέλη Ντελέκου επικράτησε 1-0 του ΠΑΟ Βάρδας και θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι η Νέα Αρτάκη πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε 1-0 του ΠΑΟ Βάρδας εντός έδρας και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συγκεκριμένα εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς θα πήγαινε στην παράταση ο Βασίλης Ντελέκος είχε διαφορετική άποψη και με γκολ του στο 5ο από τα έξι λεπτά καθυστερήσεων έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του η οποία πανηγυρίστηκε έξαλλα.

Ο ΑΟΝΑ είχε τα ηνία του αγώνα από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και μάλιστα ακυρώθηκε γκολ του με τον Παπαδάκη ως οφσάιντ. Ίδια εικόνα και στην επανάληψη με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να σκοράρουν αλλά να μην μπορούν να το πετύχουν ώσπου να φτάσουμε στο 90+5΄όπου ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ Βάρδας απέκρουσε ασταθώς την μπάλα, αυτή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφτασε στον Ντελέκο που σκόραρε για το 1-0 που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

ΑΟ Νέας Αρτάκης (Νίκος Κουρμπανάς): Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Αρκούδας, Τσούπρος, Καραμπάς, Κωνσταντίνου, Παπαδάκης, Ντελέκος, Ζυγκερίδης, Εμάνουελ, Ζαχαρόπουλος (75′ Χατζηστάμου).

ΠΑΟ Βάρδας (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Τσεκούρας, Λιόσης, Καφεντζής, Νικολακόπουλος, Παπασπηλιόπουλος, Μαυρόπουλος, Πλαστουργός, Φερεκίδης (72′ Θεοδωρόπουλος), Πυρρής (79′ Μακρής), Μικελάτος, Βασιλόπουλος (79′ Τσιρίκος).

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This