Επιλογή Σελίδας

Πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση ο ΑΟ Υπάτου συνέτριψε με 7-1 τον Αμβρακικό Λουτρού το απόγευμα της Κυριακής στο Στάδιο της Θήβας και πέρασε στη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας!

Η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς ήταν κυρίαρχοι και έχοντας μία απίστευτα αποτελεσματική επίθεση διέλυσαν τον αντίπαλο τους!

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι και μόλις στο 6′ προηγήθηκαν με πανέμορφη προσπάθεια και σουτ του Σπηλιώτη! Από κει και πέρα, η ομάδα της Βοιωτίας έχοντας καθολική υπεροχή έφτασαν στο 20′ κοντά σε δεύτερο γκολ, αλλά η προσπάθεια του Πέντα κατέληξε στο δοκάρι του Γκασούκα! Οι φιλοξενούμενοι επισκέφθηκαν την περιοχή του ΑΟ Υπάτου στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου, με τον Καραλή να σουτάρει και η μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ. Μάλιστα από την εκτέλεση του κόρνερ ο Ψαρράς με κεφαλιά έστειλε από καλή θέση την μπάλα άουτ.

Πανομοιότυπος ο τρόπος που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ Υπάτου συγκριτικό με το πρώτο μέρος, καθώς στο 49′ ο Μπουρούς με κοντινή κεφαλιά έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του! Στη συνέχεια, ο τεχνικός των γηπεδούχων προχώρησε σε δύο αλλαγές, οι οποίες στην ουσία τελείωσαν την υπόθεση πρόκριση. Πιο συγκεκριμένα, στο 61′ Λεονάρντο και Λίμα μπήκαν στο παιχνίδι, με τον πρώτο τέσσερα λεπτά μετά την είσοδο του να σημειώνει το 3-0 και στο 69′ ο δεύτερος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0! Η συνέχεια ήταν ίδια για τον Γιώργο Αντωνόπουλο που πέρασε στο γήπεδο τον Νικλητσιώτη, με τον παίκτη των γηπεδούχων σε διάστημα δύο λεπτών να σημειώνει δύο τέρματα! Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν στο 78′ να μειώσουν σε 5-1 με σουτ του Σπανού. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Σπηλιώτης με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή σημειώνοντας το τελικό 7-1!

Ο ΑΟ Υπάτου με μία πειστικότατη εμφάνιση πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού και έδειξε ότι βρίσκεται σε ανοδική αγωνιστική κατάσταση!

Το φιλμ του αγώνα:

3′ Επικίνδυνη σέντρα από αριστερά του Τζαβάρα, η μπάλα χτύπησε αμυντικό των φιλοξενούμενων και πέρασε κόρνερ…
6′ Τρομερή μπαλιά του Παπαδόπουλου και πανέμορφη προσπάθεια του Σπηλιώτη που «άδειασε» τον αντίπαλο του και με δυνατό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων!
20′ Ο Ατματσίδης από αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Πέντα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Γκασούκα!

34′ Ωραίο σουτ εκτός περιοχής του Σπηλιώτη απομάκρυνε δύσκολα ο Γκασούκας!
45′ Ο Σπανός έκανε το δυνατό σουτ εκτός περιοχής η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ…
45+1′ Ο Καραλής έκανε τη σέντρα και ο Ψαρράς με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ!
49′ Τρομερό σουτ εκτός περιοχής του Ατματσίδη με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι μετά από παρέμβαση του Μπασούκα και στην επαναφορά ο Μπουρούς με κεφαλιά έκανε το 2-0!

64′ Ο Λεονάρντο μετά σέντρα βρέθηκε στο ύψος της περιοχής και με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0!
69′ Ο Κατσούδας με δυνατό βολέ έστειλε την μπάλα στον Σπανό, ο οποίος πρόλαβε τον Καρακίτσο και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!
70′ Σουτ του Σπηλιώτη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Λίμα έκανε το 4-0!
78′ Ο Νικλητσιώτης βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι και δυνατό σουτ έκανε το 5-0!

79′ Ο Σπανός βγήκε στην κόντρα και σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καρακίτσου διαμορφώνοντας το 5-1!
80′ Ο Νικλητσιώτης με ωραία προσπάθεια και σουτ έκανε το 6-1!
84′ Ο Σπηλιώτης μπήκε στη μεγάλη περιοχή και διαγώνιο σουτ έκανε το 7-1!

ΑΟ Υπάτου (Γιώργος Αντωνόπουλος): Καρακίτσος, Αργυρίου (61′ Λεονάρντο), Βέρτζος, Παπαδόπουλος, Τζαβάρας, Ροκάι (74′ Σταγάκης), Βιέννας, Πέντα (74′ Ζέλεφ), Μπουρούς (61′ Λίμα), Ατματσίδης (74′ Νικλητσιώτης), Σπηλιώτης.

Αμβρακικός Λουτρού (Βασίλης Παστρωμάς): Γκασούκας, Ντούλιας, Ψαρράς (67′ Γραμμενόπουλος), Κακιώνης, Πρέτζας, Γιώτης, Θώμος, Σπανός (81′ Κοκκώνης), Κατσούδας (65′ Τρομπούκης), Καραλής, Γκανάρας.

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This