Επιλογή Σελίδας

Του Φώτη Περιφάνη

Παίζοντας κατά διαστήματα ελκυστικό ποδόσφαιρο η Προοδευτική ξεκίνησε ιδανικά τη νέα αγωνιστική χρονιά. Οι “βυσσινί” του Δημήτρη Αρναούτη προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος μετά την επικράτησή τους με 2-0 επί του ΑΣ Σαντορίνης. Ο αγώνας που διεξήχθη στο γήπεδο της Νίκαιας έγινε κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας που κουβαλάει η Προοδευτική από την προηγούμενη χρονιά.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια έφτασαν σε αυτή την πρόκριση σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Στο 39′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσαφταρίδη, ο Μακρίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Το τελικό 2-0 έγραψε μέσα από την περιοχή με σουτ ο Πολ στο 53′.

Διαιτήτευσε ο Φίτσας (Δυτικής Αττικής).

Προοδευτική (Δημήτρης Αρναούτης): Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος, Πατσατσόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίτης, Τσαφταρίδης, Θεοδωρίδης(67′ Μπιταξής), Πολ(87′ Παλάσιος), Μακρίδης, Νομικός Παρ.(87′ Μακρυγιάννης).

Σαντορίνη (Νίκος Παντέλης): Φαρμάκης, Πολύζος(87′ λ.τρ. Λογοθέτης), Κουρελάς(71′ Μηλιώτης), Καρπαθάκης, Παντίδος, Ιβανίδης(55′ Παπαδόπουλος), Ερρίκος, Σιμιτσής(55′ Μπιρμπίλης), Σγκούρι, Κέρι, Σμυρλής(71′ Βαμβακούσης).

Πηγή: Στο Πλεκτό

Pin It on Pinterest

Shares
Share This