Επιλογή Σελίδας

Δεχόμενος δυο γκολ στο τέλος του αγώνα ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Εδεσσαϊκό στο γήπεδο Ριζαρίου Πέλλας, στο πλαίσιο της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και αποχαιρέτησε τη συνέχεια του θεσμού.

Η ομάδα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου είχε την υπεροχή σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως δεν κατόρθωσε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε και να φτάσει στη νίκη ενώ πέρα από την αστοχία οι Κεραμιδιώτες έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή Μαυρίδη για πολλές αποφάσεις του, “φωνάζοντας” μεταξύ άλλων και για τρία πέναλτι που τους αρνήθηκε ο Ημαθιώτης ρέφερι!

Οι Εδεσσαίοι, στην πρώτη ουσιαστικά αξιόλογή επιθετική τους προσπάθεια ευτύχησε να ανοίξουν το σκορ στο 85′ με ένα όμορφο διαγώνιο σουτ του Κυζιρίδη.

Στο 90’+2′ μετά από εκτέλεση κόρνερ της ομάδας του Νέου Κεραμιδίου κι ενώ οι παίκτες του Εθνικού είχαν βγει όλοι μπροστά σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ισοφαρίσουν, οι γηπεδούχοι βγήκαν στην επίθεση τρείς εναντίον ενός και ο Χατζηγεωργίου που δέχθηκε την πάσα από τον Κυζιρίδη νίκησε τον τερματοφύλακα Καλαϊτζίδη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαυρίδης με βοηθούς τους Παπαδάκη και Μπέκα (ΕΠΣ Ημαθίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εδεσσαϊκός (Άγγελος Ζαζόπουλος): Τεντζερης, Μαυρόπουλος, Κεραμυδάς, Μωυσίδης, Αβραμίδης, Κατικαρίδης (74′ Γκίνης), Προύντσης, Κυζιρίδης, Ταουσιάνης (90’+2′ Χατζηγεωργίου), Ντόγος (70′ Γιαννόπουλος), Μεληκιώτης.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Απόστολος Στύλος): Καλαϊτζίδης Απ., Αλσελά, Καρανικόλας (25′ λ.τ. Μυστρίδης), Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς, Ιντζόγλου, Μαργαρίτης (86′ Μπατζώνης), Καλαϊτζίδης Ν., Κατσαμάγκας, Κωτσιαρίδης (75′ Τουλίκας), Σεχολάρι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This