Επιλογή Σελίδας

Κανονική διάρκεια και παράταση δεν ανέδειξαν νικητή στο Ατσαλάνιο με τον Αίαντα Σαλαμίνας να παίρνει στα πέναλτι την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Στη “Ρώσικη ρουλέτα” οι δύο τερματοφύλακες είχαν από μία απόκρουση, ενώ όλοι οι υπόλοιποι βρήκαν δίχτυα με εξαίρεση τον Ράπτη που αστόχησε. Είναι ένα “γεμάτο” ματς σε γενικές γραμμές με αρκετές καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες χωρίς όμως να σημειωθεί κάποιο γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο (με τον Βύρη), ενώ στην παράταση έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μπανούση.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης στο Ατσαλένιο:

7′ Ο Μπίσα στοπαρε τη μπάλα με το στήθος κι επιχείρησε το σουτ, το οποίο ήταν άστοχο.

9′ Σέντρα σουτ του Μπίσα, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά με τον Ασημέλη να διώχνει σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο για τους γηπεδούχους.

11′ Απείλησε με σουτ ο Νάκας, ο Ασημέλης δεν μπόρεσε να μπλοκάρει χάνοντας τη μπάλα μέσα από τα χέρια του, αλλά με δεύτερη προσπάθεια δεν επέτρεψε στον Άγγελο Καστελλιανάκη να γίνει απειλητικός.

21′ ΔΟΚΑΡΙ. Ο Βύρης με τρομερό σουτ από τη γωνία της περιοχής, σημάδεψε τη συμβολή των δοκών του Παναγιώτου!

22′ Μετά από λάθος στην άμυνα του Πόρου ο Νταουτάι βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της περιοχής, όμως το σουτ που επιχείρησε ήταν (ελάχιστα) άστοχο.

29′ Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι ο Πόρος σε μαρκάρισμα πάνω στον Μπίσα εντός περιοχής, με τον Μόσχου να αφήνει το παιχνίδι να εξελιχθεί.

34′ Ο Παναγιώτου είπε “όχι” στο σουτ του Νταουτάι, ο οποίος βρέθηκε σε θέση βολής έπειτα από ταχύτατη αντεπίθεση των φιλοξενούμενων.

36′ Ο μπίσας βρήκε, στην πλάτη της άμυνας, τον Καστελλιανάκη σε θέση τετ α τετ, αλλά το πλασέ του με το αριστερό δεν ήταν καλό.

44′ Ο Πήλιος έγινε κάτοχος της μπάλας στη μεσαία γραμμή, έφθασε μέχρι το ύψος της μεγάλης περιοχής και σούταρε, αλλά ο Ασημέλης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

51′ Ο Καστελλιανάκης επιχείρησε παράλληλη σέντρα από δεξιά, αλλά πριν η μπάλα φτάσει στον Περογαμβράκη, οι αμυντικοί της Σαλαμίνας προ της γραμμής απομάκρυναν.

64′ Εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και σουτ του Ράπτη, με τον Ασημέλη να διώχνει σε κόρνερ.

71′ Πέναλτι ζήτησε ο Πόρος σε μαρκάρισμα πάνω στον Πήλιο εντός περιοχής από τον Λιάτο, με τον Μόσχου να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται.

73′ Σουτ με το αριστερό του Μπέκου από τη γωνία της περιοχής, ήταν άστοχο όμως.

86′ Ο Πήλιος σούταρε, αλλά δεν βρήκε στόχο.

95′ Σουτ του Καστελλιανακη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, δύσκολα -με διπλή προσπάθεια- απέκρουσε ο Ασημέλης.

107′ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ. Αποβλήθηκε ο Μπανούσης στην προσπάθεια του να ανακόψει (αντικανονικά) την πορεία του Πήλιου προς την περιοχή του Αίαντα.

115′ Αδύναμο μακρινό σουτ του Μπάμπη, μπλόκαρε εύκολα ο Ασημέλης.

Η διαδικασία των πέναλτι:

  • Ζαφειρίδης (εύστοχος) 0-1
  • Ράπτης (άστοχος) 0-1
  • Τζαφέρι (απέκρουσε ο Παναγιώτου) 0-1
  • Πήλιος (εύστοχος) 1-1
  • Λιάτος (εύστοχος) 1-2
  • Παγώνης (εύστοχος) 2-2
  • Νταουτάι (εύστοχος) 2-3
  • Καστελιανάκης (εύστοχος) 3-3
  • Κατίδης (εύστοχος) 3-4
  • Νάκας (απέκρουσε ο Ασημέλης) 3-4

Διαιτητής: Δημήτρης Μόσχου (Λασιθίου)
Βοηθοί: Εμμανουήλ Καφεσάκης (Λασιθίου) – Ανδρέας Μπιμπάκης (Αθηνών)
Παρατηρητής: Γιώργος Τριανταφύλλου (Χανίων)

ΑΟ Πόρου: Παναγιώτου, Παγώνης, Νάκας, Πανάγου, Παπαδομιχελάκης, Μπάμπης, Πήλιος, Περογαμβράκης (106′ Αριστεινίδης), Καστελλιανάκης, Ράπτης, Μπίσα (59′ Κουτσογιαννάκης).

Αίας Σαλαμίνας: Ασημέλης, Τζαφέρι, Λιάτος, Μεγαλοοικονόμου (82′ λ.τρ. Κουπετώρης), Μπανούσης, Ζαφειρίδης, Μπέκος, Κατίδης, Νταουτάι, Σαρρηγιάννης (101′ Παλούκης), Βύρης (119′ Δούλος).

Πηγή: Αθλητικό

Pin It on Pinterest

Shares
Share This