Επιλογή Σελίδας

Με δύο τέρματα στο τελευταίο ημίωρο ο ΑΟΑΝ επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Βάρης και προκρίθηκε στη Β’ φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Ήταν ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι τηρουμένων των αναλογιών (πρώτο επίσημο ματς της σεζόν) με αρκετές καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες και την Κρητική ομάδα καλύτερη σε γενικές γραμμές.

Δύο στατικές φάσεις έδωσαν την πρόκριση στη Λασιθιώτικη ομάδα. Πέναλτι (Μαρκάκης) και φάουλ (Ανυφαντάκης). Ο ΑΟΑΝ είχε χαμένο πέναλτι στο ξεκίνημα του αγώνα με τον Παπαδόπουλο.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης στο Δημοτικό στάδιο Αγίου Νικολάου:

11′ ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ. Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΑΝ να ανοίξει το σκορ. Ο Μάριος Παπαδόπουλος εκτέλεσε πέναλτι, αλλά ο Μαρινάκης έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και κράτησε το μηδέν. Το πέναλτι κέρδισε ο Νοκάι ένα λεπτό πριν (10′).

24′ Δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Μάγγου, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ιβάν Μπένκο.

28′ Νέο μακρινό σουτ των φιλοξενούμενων, αυτή τη φορά του Κατσικογιάννη, ήταν άστοχο.

36′ ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Καναβέτα (έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μανωλιά), αλλά ο σκόρερ ήταν εκτεθειμένος και το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά των φιλοξενούμενων.

40′ Ο Μάνος Φουκαράκης σούταρε από πολύ καλή θέση, αλλά ήταν άστοχος.

45′ Ο Δολαψάκης σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και κατέληξε στον Μάριο Νοκάι, του οποίου το σουτ από το ύψος του πέναλτι ήταν άστοχο.

48′ Ο Ιβάν Μπένκο είπε “όχι” με διπλή προσπάθεια στο σουτ του Χάιδου.

61′ ΓΚΟΛ 1-0. Ο Ντίνος Μαρκάκης άνοιξε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

75′ Οι φιλοξενούμενοι χήτησαν πέναλτι για χέρι αμυντικού του ΑΟΑΝ εντός περιοχής, αλλά ο Μαυραντωνάκης έδειξε να συνεχισθεί το παιχνίδι.

83′ Πολύ καλό σουτ του Ντίνου Μαρκάκη, ελάχιστα άουτ η μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μαρινάκη.

90′ ΓΚΟΛ 2-0. Ο ΑΟΑΝ σφραγίζει τη νίκη και την πρόκριση με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ανυφαντάκη και λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα του Αστέρα.

Διαιτητής: Νικόλαος Μαυραντωνάκης (Χίου)
Βοηθοί: Ιωάννης Δασκαλάκης (Ηρακλείου) – Αλέξανδρος Βισκαδούρος (Ηρακλείου)
Παρατηρητής: Δημήτρης Χριστοδουλάκης (Ρεθύμνου)

Άγιος Νικόλαος: Μπένκο, Δολαψάκης, Τσανάι, Πυθαρούλης, Μαυρής, Μαρκάκης, Τσόφλιος (72′ Ανυφαντάκης), Φουκαράκης, Νοκάι (83′ Τζιλάι), Παπαδόπουλος.

Κυανούς Αστήρ Βάρης: Μαρινάκης, Χλίδος, Νάκας (82′ Παστρίκος), Νικολακόπουλος, Οικονομόπουλος, Μάγγος, Καναβέτας, Κατσικογιάννης, Μπελαβράκης, Νιούμαν, Μανωλιάς (65′ Παναγόπουλος).

Πηγή: Αθλητικό

Pin It on Pinterest

Shares
Share This