Επιλογή Σελίδας

Με 1-0 επικράτησε ο Πιερικός του ΓΑΣ Σβορώνου, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Σβορώνου.

Στο τελευταίο τεστ πριν την αυριανή αναχώρηση για την Γιαγκόντινα της Σερβίας όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, ο Πιερικός έφτασε στη νίκη χάρη σε γκολ του νεοαποκτηθέντος Ζαφειράκη ο οποίος στο 33′ μετά από κλέψιμο στη μεσαία γραμμή νίκησε τον Παπατολίκα διαμορφώνοντας το τελικό 0-1.

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης χρησιμοποίησε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές πλην των Ράντου, Τζήμα και Αλεξιάδη ενώ απόντες από πλευράς των γηπεδούχων ήταν οι Χατζηθεοδωρίδης, Μακράκης, Καταχιώτης, Παπατολίκας Κ. και Στεφανίδης.

Ο Πιερικός, εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων έδειξε ότι έχει ανάγκη ενίσχυσης του ρόστερ, πέραν της ενσωμάτωσης του Μπουολί και της προσθήκης του Εμπουσί, με το νεανικό ως επί το πλείστον σύνολο να δείχνει καλά στοιχεία αλλά να χρειάζεται προσθήκες, οι οποίες βέβαια θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό και από το αν η ομάδα θα λάβει άδεια Super League 2 από την ΕΠΟ.

Ο ΓΑΣ Σβορώνος απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, δικαιολογώντας την “ταμπέλα” ενός από τα μεγάλα φαβορί στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΓΑΣ Σβορώνος (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Παπατολίκας Δ., Λαγδάρης, Βούλγαρης Ν., Τροΐρης, Κωτσιόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Ζώβληκας Δ., Κυρτέγος, Βούλγαρης Χ., Κυπαρίσσης Ν., Καρτσαμπάς Αλ.
Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν ακόμη και οι Αποστολίδης, Ζώβληκας Κ., Κυπαρίσσης Γ., Τσάνι, Τριανταφύλλου, Δελαβερίδης, Σαρρής.
Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Γαλάνης, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Γιαλαμίδης, Χατζηδίμπας, Κόλα, Δεμηρτζόγλου, Ζαφειράκης, Ίτσιος, Μουρατίδης, Φωκαΐδης.
Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν ακόμη και οι Μπατσαράς, Πέλκας, Μότα, Μιτακίδης, Μηλιώτης, Μαυρίδης, Γαλανόπουλος, Δημηνάς, Δεληγιάννης, Καρανάτσιος, Σκαμπαρδώνης, Καγκελίδης και Καραμήτρος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This