Επιλογή Σελίδας

Ο Πιερικός επικράτησε με 2-1 του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη στο Νέο Κεραμίδι το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Πιερικός είχε την ανωτερότητα στο α’ μέρος η οποία καρποφόρησε και μάλιστα, εκτός από τα δυο γκολ, η ομάδα του Θεοδοσιάδη είχε ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα τέρματα.

Οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την εικόνα τους στο β’ μέρος και μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή, καταφέρνοντας να μειώσουν σε 1-2, έχοντας καλές στιγμές και για την ισοφάριση.

Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δεμηρτζόγλου στο 10′.

Στο 40′ Τοπαλίδης και Δεμηρτζόγλου συνδυάστηκαν με τον πρώτο να “γράφει” το 0-2 με δυνατό σουτ.

Στο 77′ ο Μπατζώνης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Πιερικού έπειτα από μακρινή διαγώνια μεταβίβαση του Κατσιαμήτα και με συρτό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Βρούζο και Μηνούδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Παναγιώτης Παρασίδης): Σιμιστήρας (70′ Καλαϊτζίδης Α.), Ρίζος, Χατζηδίμπας Β. (46′ Μυστρίδης), Καρτσαμπάς (70′ Φυτόπουλος), Μαργαρίτης, Ιντζόγλου (60′ Καρανικόλας), Νομικός (46′ Καλαϊτζίδης Ν.), Καμπερίδης (60′ Τουλίκας), Ξυδούς (60′ Μπατζώνης), Κωτσιαρίδης (60′ λ.τ. Κατσιαμήτας), Κατσαμάγκας (46′ Σεχολάρι).
Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Γαλάνης, Τοπαλίδης, Κόλα, Γιαλαμίδης, Χατζηδίμπας Κ., Ίτσιος, Καγκελίδης, Δεμηρτζόγλου, Φωκαΐδης, Μουρατίδης, Ζαφειράκης.
Αγωνίστηκαν επίσης και οι Ράντος, Αλεξιάδης, Μαυρίδης, Τσενικλής, Μηλιώτης, Γαλανόπουλος, Μιτακίδης, Σκαμπαρδώνης, Μαργαρίτης, Δημηνάς, Καρανάτσιος. 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This