Επιλογή Σελίδας


Λίγο πριν από τη συμμετοχή της στο πρώτο της Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενηλίκων Υπερπήδησης Εμποδίων 2021, η Ιόλη Μυτιληναίου βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Στο διεθνή αγώνα CSI3* της Deauville στη Γαλλία πήρε μέρος μαζί με το άλογό της La Perla Vd Heffinck στο σημαντικότερο αγώνισμα Grand Prix ύψους 1.50μ. κερδίζοντας για την Ελλάδα την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Η Ελληνίδα αμαζόνα σημείωσε διπλή άπταιστη διαδρομή στους δύο γύρους και με τον καλύτερο χρόνο 40,42 πήρε την 1η θέση σε σύνολο 59 αθλητών.

Αυτή αποτελεί την πρώτη «1η θέση» της Ιόλης σε αγώνισμα Grand Prix 3* που μετράει για την παγκόσμια κατάταξη Longines Rankings. Στα τέλη Ιουλίου 2021, η Ιόλη βρισκόταν ήδη στη θέση 345 (υψηλότερη θέση για Έλληνα ιππέα ή αμαζόνα) με άνοδο 69 θέσεων από τον προηγούμενο μήνα, και με αυτό το αποτέλεσμα θα ανέβει ακόμα πιο ψηλά στην επόμενη κατάταξη που θα δημοσιευθεί στα τέλη Αυγούστου 2021.

Επόμενος μεγάλος αγώνας για τη νεαρή αμαζόνα μας είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει 1-5 Σεπτεμβρίου, 2021 στο Riesenbeck της Γερμανίας, στο οποίο θα συμμετέχει με το πρώτο της άλογο, τον Levis de Muze.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This