Επιλογή Σελίδας

Φιλική νίκη με 2-0 επί του Πανσερραϊκού πέτυχε ο ΓΑΣ Σβορώνος, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της πιερικής ομάδας που διεξήχθη στο “Λ. Ξανθόπουλος” το απόγευμα της Κυριακής.

Οι Σβορωνιώτες έφτασαν στην επικράτηση, σκοράροντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις απέναντι σε έναν αντίπαλο επιπέδου Super League 2.

Το 1-0 έκανε ο Ν. Κυπαρίσσης με όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή.

Το 2-0 διαμόρφωσε ο Σαρρής με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, δεχόμενος τη μπάλα μετά από ωραία συνδυασμό Αποστολίδη – Ζώβληκα Κ. που έσπασαν το τεχνητό οφσάιντ των Σερραίων, με τον δεύτερο να σπάει τη μπάλα στον Σαρρή την κατάλληλη στιγμή.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΓΑΣ Σβορώνος (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Παπατολίκας, Λαγδάρης (λ.τ. Χατζηθεοδωρίδης), Τροΐρης, Κωτσιόπουλος, Καρτσαμπάς, Δημητρουλόπουλος, Ζώβληκας Δ., Κυρτέγος, Βούλγαρης Χ., Κυπαρίσσης Ν., Μακράκης.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Αδάμος, Βούλγαρης Ν., Αποστολίδης, Καταχιώτης, Τσάνι, Ζώβληκας Κ., Κυπαρίσσης Γ., Δελαβερίδης, Σαρρής.

Πανσερραϊκός (Ζεράρ Σαραγόσα): Γιαννακίδης, Κασμερίδης, Μαρτσιόνι, Ζέρης, Σιδηρόπουλος, Κρητικός, Σοφιανός, Ανάκογλου, Μασκανίδης, Χικάμ, Θεοδωρίδης.
Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Γιανναράκης, Κουρσάρης, Κόντσι, Πίντο, Έππας, Ολαϊτάν, Τσιμίκας, Αντωνίου, Μέσσι, Παπαβασιλείου, Όλσι

  • Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας του ΓΑΣ Σβορώνου ευχαριστούν θερμά την ομάδα του Πανσερραϊκού, και της εύχονται καλή αγωνιστική χρονιά γεμάτη υγεία!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This