Επιλογή Σελίδας

Με 5-0 επικράτησε του Ατρομήτου Κατερίνης ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου που διεξήχθη στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου το απόγευμα της Τετάρτης.

Η ομάδα του Παναγιώτη Παρασίδη έκανε το 1-0, που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου, στο 35′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κωτσιαρίδη. Το πέναλτι κέρδισε ο Μαργαρίτης.

Στο 50′ ο Γιώτσας με απευθείας εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα τέρματα για τον Εθνικό.
Το 3-0 έγινε στο 60′ με κεφαλιά του Ναζλίδη.
Το  4-0 “έγραψε” στο 77′ ο Μπατζώνης με πλασέ.
Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 80′ ο Καμπερίδης.

Για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου ξεκίνησαν οι Σιμιστίρας, Αλσέλα, Χατζηδίμπας, Φυτόπουλος, Λαμπίρης, Καλαϊτζίδης, Νομικός, Κωτσιαρίδης, Μαργαρίτης, Σιδηρόπουλος, Σεχολάρι.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι Μελικιάν, Ρίζος, Καρτσαμπάς, Μυστρίδης, Μουρατίδης, Καρανικόλας, Γιώτσας, Μπατζώνης, Ξυδούς, Δαμιανός (75′ Καμπερίδης), Ναζλίδης.

Μεταξύ των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν για τον Εθνικό υπάρχουν και κάποιοι που χωρίς να έχουν ακόμη ενταχθεί επίσημα στην ομάδα, συμμετέχουν στην προετοιμασία και αξιολογούνται από τον Παναγιώτη Παρασίδη.

Ο Κατερινιώτης τεχνικός δεν είχε στη διάθεσή του τον τραυματία Γιαζιτζόγλου, τον ασθενή Κατσιαμήτα ενώ δε χρησιμοποιήθηκαν οι τερματοφύλακες Βαβατσιούλας και Α. Καλαϊτζίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This