Επιλογή Σελίδας

Σε συμφωνία με τον Καμερουνέζο Πασκάλ Εμπουσί έχει έλθει ο Πιερικός. Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να αφιχθεί τις επόμενες ημέρες στην Κατερίνη προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός είναι γεννημένος στις 14 Μαρτίου 1988 στην Ιμπολόουα του Καμερούν. Έχει ύψος 1,93 και τελευταία του ομάδα ήταν η Αλ Μερίκ του Σουδάν, που αυτή τη στιγμή είναι δεύτερη στη 1η κατηγορία της χώρας.

Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την Rainbow FC του Καμερούν το 2017 για να ακολουθήσουν οι Colorado Springs Switchbacks FC (Β’ ΗΠΑ) και MFK Vyskov (Γ’ Τσεχίας). Από εκεί, ο Εμπουσί πήγε ως δανεικός διαδοχικά σε San Antonio FC (Β’ ΗΠΑ) και IFK Luleå (Γ’ Σουηδίας) και αφότου έμεινε ελεύθερος στις 29 Ιανουαρίου 2021, μεταγράφηκε στη σουδανική ομάδα.

Το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής είναι κάτω των 25 ετών, σημαίνει ότι δεν υπάρχει εμπόδιο στην απόκτησή του από τον Πιερικό, ανεξάρτητα από το αν η ομάδα της Κατερίνης λάβει αδειοδότηση από την ΕΠΟ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This