Επιλογή Σελίδας

Τον επόμενο “σταθμό” στην καριέρα του αναζητεί ο Τζένγκις Κριεμάντι, ο οποίος αποχώρησε από τον Πιερικό. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν μετά από τρία χρόνια παρουσίας στον κατερινιώτικο σύλλογο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του katerinisport.gr, η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών ανήκει στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και δεν έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος, αλλά με την επιλογή του να ενταχθεί σε έναν σύλλογο στον οποίο θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες να αγωνιστεί και να εξελιχθεί, κάτι που θεωρούσε ότι δε μπορεί να συμβεί στον Πιερικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κριεμάντι άφησε πολύ καλές εντυπώσεις από τις πρώτες στιγμές της παρουσίας του στον Πιερικό, παίζοντας σε 21 από τα 23 παιχνίδια της περιόδου 2019-2020 (18 βασικός) με συνολικά 1309 λεπτά συμμετοχής και 2 γκολ.

Στη περυσινή σεζόν, ο νεαρός αγωνίστηκε μεν σε 10 αγώνες αλλά περιορίστηκε σε ολιγόλεπτες παρουσίες, παίζοντας συνολικά 135 λεπτά.

Ήδη για τον νεαρό μεσοεπιθετικό υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This