Επιλογή Σελίδας

Χωρίς τυμπανοκρουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία του Πιερικού εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Super League 2, το απόγευμα της Δευτέρας. Το παρών στην προπόνηση που διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο υπό τις οδηγίες του Νίκου Θεοδοσιάδη και των συνεργατών του, έδωσαν εικοσιτέσσερις ποδοσφαιριστές που μπήκαν αμέσως στα… δύσκολα, γυμναζόμενοι σε δύσκολες συνθήκες λόγω καύσωνα.

Από το περυσινό ρόστερ παρόντες ήταν οι Αλεξιάδης, Γαλανόπουλος, Γιαλαμίδης, Ίτσιος, Καρανάτσιος, Μαυρίδης, Μηλιώτης, Σκαμπαρδώνης, Τοπαλίδης ενώ από παρόντες ήταν και οι οκτώ νεοαποκτηθέντες Γαλάνης, Δεληγιάννης, Δημηνάς, Κόλα, Μπατσαράς, Τσενικλής, Φωκαΐδης και Χατζηδίμπας.

Επίσης παρόντες ήταν ένας Πορτογάλος μέσος κι ένας Έλληνας δεξιός μπακ που θεωρούνται “κλεισμένοι” αλλά και κάποιοι ακόμη νεαροί ποδοσφαιριστές.

Απουσίαζαν ο τραυματίας Τζήμας, ο Μπουολί που θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις την Πέμπτη, ημέρα στην οποία αναμένεται να ενσωματωθούν στις προπονήσεις και οι Δεμηρτζόγλου και Χαρτσιάς. Απών ήταν και ο μακροχρόνια τραυματίας Παπαδόπουλος.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που ανήκαν στο περυσινό ρόστερ, υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά, μιας και η ΠΑΕ Πιερικός δεν έχει αναφερθεί σε λύση συνεργασίας ή ανανέωση, με τις κινήσεις της φυσικά να είναι σε συνάρτηση του αν η ομάδα θα λάβει άδεια Super League 2 από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικός Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με διπλές προπονήσεις (πρωί – απόγευμα) αύριο Τρίτη 3 Αυγούστου, την Πέμπτη 5 Αυγούστου και το Σάββατο 7 Αυγούστου ενώ Τετάρτη 4 Αυγούστου και Παρασκευή 6 Αυγούστου το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία προπόνηση.

Την Κυριακή 8 Αυγούστου ο Πιερικός θα μεταβεί στα 3-5 Πηγάδια όπου και θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα προετοιμασία την Κ-19 του Ολυμπιακού.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This