Επιλογή Σελίδας


Ο πρώτος στόχος επετεύχθη για την Αννα Κορακάκη η οποία πήρε την πρόκριση για τον τελικό των 25 μέτρων σε σπορ πιστόλι.

Η ολυμπιονίκης από την Δράμα έχει πλέον στόχο στον τελικό που θα αρχίσει στις 08:00 ώρα Ελλάδος, να διεκδικήσει ένα μετάλλιο και -γιατί όχι- να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε στο Ρίο το 2016.

Η ίδια μετά το 10αρι τόνισε πως στόχος της είναι ο τελικός, καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο να κερδίσει κάποιος μετάλλιο σε δύο σερί ολυμπιάδες στην σκοποβολή, αλλά η ίδια έδειξε στον προκριματικό πως είναι ικανή να το πετύχει κι αυτό.

Στην ταχεία βολή η Κορακάκη είχε τρία σετ των 10 βολών για να μπορέσει να διατηρηθεί στην 8αδα που θα έμπαινε στον τελικό. Αγωνίστηκε στο τρίτο γκρουπ και είχε αναλυτικά: 97, 95 και 98, για να μπει στον τελικό με σκορ 584 στην έκτη θέση.

Την ίδια ώρα, η καλή της φίλη, Ζοράνα Αρούνοβιτς, που ήταν πρώτη στον χθεσινό πρώτο γύρο του προκριματικού, έβαλε τον εαυτό της σε μπελάδες καθώς έκανε σκορ 96 και στα τρία σκέλη και τελικά αποκλείστηκε στην τελευταία βολή της Τιέν από την Ταϊπέι, καθώς κατετάγη ένατη και θα φύγει χωρίς μετάλλιο από το Τόκιο αν και ήταν ένα από τα κορυφαία ονόματα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This