Επιλογή Σελίδας


Του Νικήτα Καβουκλή

Μέσω ενός νέου in-engine trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, η EA αποκάλυψε το gameplay του FIFA 22. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου 2021, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC, Google Stadia και Nintendo Switch (Legacy Edition).

Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με τις εκδόσεις των προηγούμενων ετών ακούει στο όνομα HyperMotion Technology. Σε συνδυασμό με το Machine Learning ο pulisher υπόσχεται να προσφέρει στο κοινό τον πιο ρεαλιστικό εξομοιωτή ποδοσφαίρου που έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Από τις παραπάνω προσθήκες οφελημένοι θα είναι οι κάτοχοι Google Stadia και κονσολών νέας γενιάς.

Σε επίπεδο gameplay σημαντικές αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί στη συμπεριφορά των τερματοφυλάκων, τόσο όσον αφορά την τοποθέτησή τους μπροστά από το τέρμα, όσο και σχετικά με τον τρόπο που αντιδρούν στις επιθέσεις της αντίπαλης ομάδας. Σε νέο επίπεδο ρεαλισμού βρίσκονται και τα physics της μπάλας, με την ομάδα ανάπτυξης να έχει λάβει υπόψη της μια μεγάλη γκάμα παραμέτρων που φέρνουν πολύ κοντά στην πραγματικότητα κάθε πάσα, ντρίπλα, σέντρα, σουτ και γενικά κάθε κίνηση της στρογγυλής θεάς.

Το explosive sprint είναι ένας νέος μηχανισμός που θα αλλάξει κατά πολύ τις καταστάσεις ένας προς έναν. Το χαρακτηριστικό αυτό θα δώσει στους παίκτες μεγαλύτερο έλεγχο της επιτάχυνσης κατά την επίθεση ή την άμυνα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε τον αντίπαλο να κινηθεί προς την πλευρά σας και στη συνέχεια αποφασίζετε τη στιγμή που θα χρησιμοποίησετε την ταχύτητά σας για να τον αποφύγετε.

Τέλος, θα υπάρχουν νέες επιθετικές τακτικές, προσαρμοσμένες στα συστήματα που χρησιμοποιούν οι σύγχρονοι προπονητές.

Πηγή: enternity.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
// START Corner ad for Novibet // END Corner ad for Novibet