Επιλογή Σελίδας

Ο μεγαλομέτοχος του ΑΟ Τρίκαλα, Ηλίας Αϊβάζογλου προσπάθησε να απεμπλακεί, γιατί δεν μπορούσε να «τρέξει» μόνος του στο νέο πρωτάθλημα. Διαπραγματεύτηκε με τον επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στη Γερμανία, Αλέξη Λάλα, αλλά η μεταβίβαση δεν ολοκληρώθηκε. Τελικά η λύση βρέθηκε στη… μέση και αμφότεροι θα έχουν το ίδιο ποσοστό μετοχών ως συμπαίκτες.

Οι διοικητικές εξελίξεις φέρνουν και προπονητή στη θεσσαλική ομάδα. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο βασικός υποψήφιος είχε επιδιώξει στο παρελθόν να εμπλακεί διοικητικά στον ΟΦΗ (2017) και στον Πιερικό (2019). Τότε φερόταν να εκπροσωπεί εταιρεία που αναλάμβανε χρηματοδότηση και διαχείριση ομάδων. Φυσικά και στις δύο περιπτώσεις οι επαφές δεν προχώρησαν.

Πρόκειται για τον 46χρονο Αυστραλό Ντέιβιντ Μαγκρόουν, ο οποίος δεν έχει ούτε το απαιτούμενο για την κατηγορία UEFA Pro, γι’ αυτό πρώτος προπονητής θα δηλώνεται ο Λεωνίδας Μπίλης που ήταν συνεργάτης του Τόνι Πόποβιτς στην Ξάνθη.

Ο Μαγκρόουν έχει διατελέσει μάνατζερ, σκάουτ σε αγγλικές ομάδες όπως η Τότεναμ, αναλυτής, αλλά ως προπονητής δεν έχει θητεία παρά μόνο σε επίπεδο ακαδημιών στην Αυστραλία.

Πηγή: sdna.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This