Επιλογή Σελίδας

Μέχρι τις 31 Αυγούστου δίνεται παράταση στις ομάδες της Super League 2 για την καταβολή των 350.000 ευρώ που έχει οριστεί ως ελάχιστο Μετοχικό Κεφάλαιο, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι θα αγωνιστούν χωρίς δεύτερη εγγυητική οι Β’ ομάδες της Super League.

Αναλυτικά αναφέρει στην ενημέρωσή της η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού:

«Κατόπιν επισήμων αιτημάτων των Super League και Super League 2, εισήχθη τροπολογία στο υπό συζήτηση σήμερα στη Βουλή σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών, με την οποία:

Δίδεται παράταση έως τις 31 Αυγούστου, αποκλειστικά και μόνο για την πιστοποίηση της ολοσχερούς καταβολής του ποσού των €350.000,00 ως ελάχιστο Μετοχικό Κεφάλαιο της κάθε Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία που αιτείται άδειας συμμετοχής στη νέα Super League 2. Κατά τα λοιπά, παραμένει η σημερινή, 15η Ιουλίου, ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των φακέλων των αιτούντων Ποδοσφαιρικών Ανώνυμων Εταιρειών στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Μόνο για τη σεζόν 2021-2022 εξαιρούνται της υποχρέωσης προσκομιδής και δεύτερης εγγυητικής επιστολής οι Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες της Super League που δημιουργούν Β’ ομάδες, καθώς δεν έχει ακόμα καθοριστεί από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία το ακριβές πλαίσιο λειτουργίας τους και υπάρχει αντικειμενική αδυναμία σύνταξης του ειδικού – αυτοτελούς προϋπολογισμού τους. Έτσι, οι Β’ ομάδες θα καλυφθούν από το σύνολο της εγγυητικής επιστολής, η οποία θα κατατεθεί για τη συμμετοχή των Ποδοσφαιρικών Ανώνυμων Εταιρειών τους στην Super League».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This