Επιλογή Σελίδας


Του Παναγιώτη Πετρόπουλου

Η ΕΑ αποφάσισε να επιβάλει τον περιορισμό της εγκατάστασης του επερχόμενου FIFA 22 σε μόλις ένα PC για κάθε αγοραστή. Τα νέα έρχονται από τη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam και πρακτικά σημαίνουν ότι σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος του παιχνιδιού προβεί στην αγορά ενός καινούργιου υπολογιστή θα πρέπει να αγοράσει ξανά το FIFA 22. Μάλιστα, το παιχνίδι θα πρέπει να αγοραστεί για άλλη μια φορά ακόμα και αν γίνει αλλαγή της μητρικής κάρτας του συστήματος, κάτι που υποδηλώνει πως ο βασικός λόγος που πάρθηκε η εν λόγω παράξενη απόφαση συνδέεται άμεσα με το συγκεκριμένο κομμάτι hardware.

Πρόκειται για τη δεύτερη απογοήτευση που δέχονται οι PC gamers σχετικά με το επόμενο παιχνίδι του τεράστιου franchise καθώς η έκδοσή του για υπολογιστές δε θα περιέχει το χαρακτηριστικό HyperMotion, την τεχνολογία δηλαδή που επιτρέπει στη μηχανή του παιχνιδιού να παράξει ρεαλιστικότερα animations. Το HyperMotion θα περιέχεται παρόλα αυτά στις εκδόσεις του παιχνιδιού για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και Google Stadia.

Το FIFA 22 θα κυκλοφορήσει για τις παραπάνω πλατφόρμες, αλλά και για PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch (Legacy Edition) την 1η Οκτωβρίου.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This