Επιλογή Σελίδας

O Θεσπρωτός επικράτησε με 3-2 του αδιάφορου Πανσερραϊκού στο φινάλε της Football League και έγραψε ιστορία καθώς θα δώσει το “παρών” στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, για πρώτη φορά στα 73 του χρόνια!

Ο Πανσερραϊκός παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές και πολλά νέα παιδιά στην σύνθεσή του. Ο Θεσπρωτός έκανε δυντά αρχή και βρήκε δύο γρήγορα γκολ μέσα σε 3 λεπτά. Το πρώτο στο 5′ με τον Σαραντίδη με σουτ από το σημείο του πέναλτι αφού κέρδισε τη μονομαχία με τον Καλί. Ενώ στο 7′ ο Σαραντίδης έκανε την συρτή μπαλιά και ο Πουφλής την έσπρωξε στα δίχτυα του Καβουσάκη. Τα “Λιοντάρια” ανέβασαν ρυθμό. Ο Μέσι στο 38′ ξεκίνησε την μοναδική φάση των Σερραίων στο α’ ημίχρονο με μία ωραία σέντρα, ο Μασκανάκης έστρωσε για τον Ολαϊτάν με τον Νιγηριανό να μειώνει σε 2-1.

Mε γρήγορο γκολ μπήκε και στην επανάληψη ο Θεσπρωτός. Αυτή τη φορά δράστης ήταν ο Ραμίρεζ στο 48′ με συρτό σουτ “ταλαιπωρώντας” δύο αμυντικούς του Πανσερραϊκού. Πρώτη αντίδραση – επιθετική προσπάθεια – του Πανσερραϊκού στο β’ μέρος στο 60′ με μία άστοχη κεφαλιά του Γιανναράκη. Ακολούθησε ένα επίσης άστοχο σουτ του Μασκανάκη στο 63′ από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ. Στη συνέχεια οι πολλές αλλαγές και η κόπωση των παικτών χάλασε τον ρυθμό του ματς. Τελικά η ομάδα των Σερρών βρήκε άλλο ένα γκολ με τον Λουφάκη στις καθυστερήσεις διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 3-2.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Διαμαντής (Ηπείρου), Καραγιάννης (Θράκης)
4ος: Μπούμπας (Ηπείρου)

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κίναλης, Γ. Γώγος (88′ Σταυρίδης), Ζούρκος (88′ Μπαλός), Κωνσταντακόπουλος, Πούφλης, Ραμίρεζ, Καζβιρόπουλος (73′ Πετράκης), Σαραντίδης (65′ Πέντσας), Διγκόζης, Ζιώγας, Τ. Γώγος.

Πανσερραϊκός (Γκιόκας): Καβουσάκης, Τσόπελας, Πίντο, Κουτσίδης, Καλί, Μαρκιόνι, Μέσι, Μασκανάκης (77′ Λουφάκης), Θεοδωρίδης (78′ Πράντο), Ολαϊτάν (62′ Τσιμίκας), Γράβας (62′ Παπαβασιλείου).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This