Επιλογή Σελίδας

Με μια εξαιρετική εμφάνιση και βγάζοντας ψυχή από την αρχή ως το τέλος ο Αλμωπός Αριδαίας κατάφερε να πάρει τη νίκη που ήθελε επικρατώντας 3-1 της Καβάλας, απέφυγε τον υποβιβασμό και πλέον ετοιμάζεται για την Super League 2.

Οι παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη έκαναν κατάθεση ψυχής και παρότι πολλοί τους είχαν τελειωμένους κατάφεραν να κλείσουν στόματα και να πετύχουν το στόχο τους που δεν ήταν άλλος από το να μην υποβιβαστούν. Μάλιστα σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό έπαιξε και η ισοπαλία του Απόλλωνα Πόντου εκτός έδρας με την τελευταία στον Βόρειο όμιλο της Football League ΑΕΠ Κοζάνης

Πλέον με τη συγκεκριμένη νίκη ο Αλμωπός Αριδαίας έφτασε τους 20 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων Πόντου ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Football League με 19 βαθμούς.

Στα αγωνιστικά, ο Αλμωπός που καιγόταν για τους βαθμούς μπήκε εξαιρετικά στο ματς και στο 12ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Μάνιου έκανε το 1-0. Στο 23΄η Καβάλα κατάφερε και έβγαλε αντίδραση κάνοντας το 1-1 με κεφαλιά του Κόλλα. Νωρίτερα οι άνθρωποι του Αλμωπού είχαν διαμαρτυρηθεί για πέναλτι το οποίο δεν δόθηκε.

Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά προβάδισμα με 2-1 στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης όταν μετά από αναμπουμπούλα στην άμυνα της Καβάλας ο Κολτσίδας σκόραρε.

Δυνατά μπήκε ο Αλμωπός και στο δεύτερο μέρος όταν ο Ασλαμπάλογλου στο 52ο λεπτό έκανε το 3-1 με ωραίο πλασέ. Στην συνέχεια του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και έτσι όταν οι γηπεδούχοι έμαθαν για το αποτέλεσμα στο άλλο ματς ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς για την παραμονή τους.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Μένιος, Μιγκέλ, Κουρούπης, Γκαγιέγκος (89′ Χαντζάρας), Λόμπα, Μεντής, Έππας, Ασλαμπάλογλου, Κολτσίδας, Λουσέρο (74′ Γκέσιος), Μάνιος (89′ Αμαραντίδης).

Καβάλα (Ανυφαντάκης): Σταθάκης, Τενεκές (70′ Γερογιάννης), Γαβριηλίδης, Στίκας, Παντεκίδης, Κέρθι, Κόκκορης, Μελισσόπουλος, Βαλαβανόπουλος (84′ Γιαννάκος), Ορφανίδης (70′ Βακιρτζής), Κολλάς.

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This