Επιλογή Σελίδας

Αγωνιζόμενος με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, ο Πιερικός αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με τον Ολυμπιακό Βόλου, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στη Νεάπολη Μαγνησίας, στο πλαίσιο της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Football League.

Σε ένα ανοικτό παιχνίδι, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, οι δύο ομάδες, παρά την αφόρητη ζέστη προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο, προσφέροντας ωραίο θέαμα στην τελευταία τους… παράσταση για φέτος.

Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη προηγήθηκε στο 3′ με τον Δεμηρτζόγλου με τους Βολιώτες να “απαντούν” με τον Βουκελάτο στο 7′ ενώ ο ίδιος παίκτης στο 41′ έβαλε μπροστά την ομάδα του Βόλου με 2-1, αποτέλεσμα με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ μέρος.

Στο β’ μέρος, οι Θεσσαλοί έφτασαν στο 3-1 με γκολ του Παπαδημητρίου στο 51′ όμως ο Πιερικός αφού μείωσε σε 3-2 με το δεύτερο γκολ του Δεμηρτζόγλου, έφτασε στην ισοφάριση με γκολ του Κριεμάντι στο 71′.

Το “φιλμ” του αγώνα
3′ ΓΚΟΛ! 0-1: Μετά από λάθος του Γκιοατά, οι Κατερινιώτες έφυγαν στην αντεπίθεση, με τον Δεμηρτζόγλου να παίρνει το ριμπάουντ μετά από απομάκρυνση του Λαδά και να κάνει από κοντά το 0-1.
7′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Βουκελάτος με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Τζήμα και ισοφάρισε σε 1-1.
15′ Σουτ του Βουκελάτου μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Γιαλαμίδη και κατέληξε κόρνερ.
28′ Σουτ του Βουκελάτου μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
34′ Ο Γκιοατά έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τζήμας μπλόκαρε.
41′ ΓΚΟΛ! 2-1: Ο Σκοπελίτης με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και τροφοδότηση του Βουκελάτου, έκανε το 2-1 για τον Ολυμπιακό.
45′ Σουτ του Τοπαλίδη έξω από την περιοχή, έδιωξε σε κόρνερ ο Λαδάς.
51′ ΓΚΟΛ! 3-1: Ο Κατσούκης έκανε το σουτ μεσα απο την περιοχή, ο Τζήμας απέκρουσε αλλά στη συνέχεια της φάσης ο Παπαδημητρίου έγινε κάτοχος της μπάλας και με πλασέ έκανε το 3-1.
60′ ΓΚΟΛ! 3-2: Ο Δεμηρτζόγλου με όμορφο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λαδά, κάνοντας το 3-2.
66′ Σουτ του Δεμηρτζόγλου, η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λαδά.
71′ ΓΚΟΛ! 3-3: Ο Κριεμάντι με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” του Λαδά ισοφαρίζοντας σε 3-3 για τον Πιερικό!
73′ Μακρινό σουτ του Τοπαλίδη, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.
79′ Ο Τζούριτς σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι του Πιερικού με κοντινά διαδοχικά σουτ και εν συνεχεία την προσπάθεια του Παπαδημητρίου μπλόκαρε ο Τζήμας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βουρνέλης (ΕΠΣ Μακεδονίας) με βοηθούς τους Μαλανδρή (ΕΠΣ Χαλκιδικής) και Δελή (ΕΠΣ Βοιωτίας) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Λάμπρου (ΕΠΣ Εύβοιας).

Κίτρινες κάρτες είδαν ο Μπόλης (80′) του Ολυμπιακού Βόλου και ο Μαυρίδης (78′) του Πιερικού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ολυμπιακός Βόλου (Βασίλης Βούζας): Λαδάς, Πέλκας (77′ Μπόλης), Μπουτζίκος, Χολέβας (26′ λ.τ. Ρόκας – 77′ λ.τ. Ν’ Κόα), Φιλίποβιτς, Γκιοατά (69′ Βασιλούδης), Σκοπελίτης, Κόλα, Κατσούκης (69′ Τζούριτς), Βουκελάτος, Παπαδημητρίου.
Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Τζήμας, Τοπαλίδης, Τακιδης, Γαλανόπουλος (46′ Κριεμάντι), Γιαλαμίδης, Χαρτσιάς, Μαυρίδης (84′ λ.τ. Σκαμπαρδώνης), Δεμηρτζόγλου (90′ Κουκοδήμος Ν.), Γκατσολάρι (62′ Καρανάτσιος), Κουκοδήμος Γ. (62′ Τουλίκας), Μπουολί.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This